Πέμπτη, 18/04/2024 | 18:34

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου»

635 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2022, 12:54 μμ | 0 σχόλια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα είναι ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της. Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

 

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας: «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

 

Ο εισαγγελέας θα πάει στις φυλακές Κορυδαλλού για να συναντήσει την 33χρονη μητέρα από την Πάτρα γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως κρίθηκε προφυλακιστέα και χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της.

«Ψόφα φόνισσα» της φώναζαν πολίτες που βρέθηκαν έξω από τις φυλακές, αποδοκιμάζοντάς την για άλλη μια φορά.

Δεν ήταν όμως μόνο πολίτες εκείνοι που την αποδοκίμασαν. Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα οδηγήθηκε στο κελί της, όπου για δυο μέρες θα μείνει σε απομόνωση, εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

ΠΗΓΗ: newsit.gr φωτό:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα