Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:22

Πρέβεζα- Ραγδαίες εξελίξεις: Το “Τρενάκι” στη δικαιοσύνη-δικαίωση επιχειρηματία-άβολη θέση για εμπλεκόμενους

2563 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/04/2022, 1:49 μμ | 0 σχόλια

 

Το επονομαζόμενο “τρενάκι” της Πρέβεζας για το οποίο είχε γίνει αρκετός λόγος, είχε κάνει στάση στην ασφάλεια Πρέβεζας όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Δε σταμάτησε όμως εκεί και συνέχισε τα δρομολόγιά του, ενώ τώρα φτάνει στη στάση: Δικαιοσύνη.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ήδη η γυναίκα… μηχανοδηγός βρίσκεται σε άβολη θέση, όπως σε άβολη θέση βρίσκονται και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αυτή.

Είναι σίγουρο ότι η υπόθεση αυτή θα μας απασχολήσει εκ νέου το επόμενο διάστημα, αφού οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη όσον αφορά τους εμπλεκόμενους.

Αυτούς δηλαδή που ψευδώς προσπάθησαν να “ανακυκλώσουν” μια υπόθεση που στοχοποίησε ευπόληπτους πολίτες και οικογένειες. Αυτούς που προσπάθησαν να διακινήσουν δήθεν ροζ βίντεο, το οποίο είχε αλλοιωθεί και ήταν προϊόν μοντάζ, θέλοντας ξεκάθαρα να πλήξουν ηθικά, επαγγελματικά και οικογενειακά.

Το δρόμο της δικαίωσης βαδίζει ο επιχειρηματίας ο οποίος δεν έκανε καμία έκπτωση στην τιμή και την υπόληψη τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του δίνοντας τη μάχη με τα όπλα που δίνει ο νόμος σε μια ευνομούμενη πολιτεία όπως η χώρα μας.

Ήταν από την αρχή υπέρ του δόγματος “Αυτοί που προσπάθησαν να πλήξουν την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή μου υπόσταση, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.”

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εξελίξεις που θα δημιουργήσουν αίσθηση στην πόλη της Πρέβεζας, ενώ το θέμα θα έχει προεκτάσεις και σε κεντρικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση οι κεραίες μας είναι ανοιχτές και θα σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια για την υπόθεση αυτή που όπως όλα δείχνουν και πολύκροτη θα είναι και θα έχει και απίστευτες προεκτάσεις…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα