Πέμπτη, 18/04/2024 | 03:43

«Μίλησε» το κινητό της Πισπιρίγκου: Οι 2 κλήσεις-κλειδιά μερικά λεπτά πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

879 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/04/2022, 9:20 μμ | 0 σχόλια

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, μητέρας των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι Αρχές ρίχνουν το βάρος των ερευνών στο να ανακαλύψουν από που και από ποιον προμηθεύτηκε η μητέρα την κεταμίνη που ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού.

Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να προκύψουν από τις ηλεκτρονικές συσκευές της μητέρας, οι οποίες κατασχέθηκαν μετά τη σύλληψη και κυρίως από το προσωπικό της κινητό, στο οποίο υπήρχαν κλήσεις από και προς, τόσο πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όσο και λίγο μετά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News και του Θεοδόση Πάνου υπάρχουν ανεπίσημες πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν πως το κινητό της μητέρα, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, φέρεται να έχει δεχτεί κλήσεις πριν από το θάνατο της 9χρονης, αλλά και κλήσεις που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τις έκανε η ίδια αφού είχε καταλήξει το παιδί.

Στο ίδιο κινητό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real News, φέρονται να υπάρχουν τουλάχιστον δύο κλήσεις που έχει δεχτεί από απόρρητο αριθμό. Ίσως αυτός ο αριθμός να δώσει φως στο μυστήριο του άγνωστου προμηθευτή της κεταμίνης και ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για τη διαλεύκανση των υποθέσεων των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας. Δεν αποκλείεται να υπήρχε συνεννόηση με τον προμηθευτή για τη δόση που θα έπρεπε να δώσει η μητέρα στην κόρη της για να καταλήξει.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα