Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:02

Η Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη

463 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2022, 6:45 μμ | 0 σχόλια

Σε νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας και την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη προχώρησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που είχε συνάντηση με τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών.

Τη μεταστροφή του Μάνου Δασκαλάκη από υπερασπιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε κατήγορο εξηγούν σε ένα βαθμό τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος που είχε συνάντηση μαζί του. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Μάνος Δασκαλάκης στον δημοσιογράφο, τον τελευταίο καιρό δυστυχώς συνειδητοποιεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πολλές άγνωστες πλευρές που ανατρέπουν την εικόνα και την άποψη που είχε για αυτή έως τώρα.

 

Ο πατέρας των τριών παιδιών προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ενώ αποκάλυψε τό σχέδιο που είχε στα σκαριά η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ότι δεν είχε σχετικές υπόνοιες, ενώ δήλωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο πως βρίσκεται σε έκπληξη. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε προ μερικών ημερών να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει παραπλανημένος από τις μυστικές τακτικές της γυναίκας του.

Σχετικά με το tablet που ενταφιάστηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχουν γίνει ύποπτες αναζητήσεις, αλλά συμφωνεί πως θα πρέπει να εξεταστεί η συσκευή. Με τα ερωτήματα όλων να αφορούν τη διαδρομή της κεταμίνης, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως η σύζυγός του έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές από το διαδίκτυο, μεταξύ αυτών και φαρμακευτικά είδη. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έκανε μεταφορές για φαρμακευτική εταιρεία, όμως δεν θεωρεί πως η σύζυγός του εμπλέκεται σε αφαίρεση κεταμίνης από μεταφορές που έκανε ο ίδιος .

Ακούστε όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για τη συνομιλία του με τον Μάνο Δασκαλάκη

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα