Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:09

Πρέβεζα: Χριστός Ανέστη! -Πλήθος Πιστών γιόρτασε την Ανάσταση στην Αγία Ειρήνη

1160 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2022, 11:20 μμ | 0 σχόλια

Πλήθος κόσμου γιόρτασε την Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022 στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης στην Πρέβεζα.

Χριστός Ανέστη!!!

Μεγάλη Ημέρα για την Ορθοδοξία η Ανάσταση του Κυρίου !!!

Με ευλάβεια και θρησκευτική κατάνυξη , οι πιστοί γιόρτασαν την Ανάσταση του Χριστού στον Ιερό Ναό της  Αγίας Ειρήνης στην Πρέβεζα και με μια φωνή όλοι μαζί έψαλλαν το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! Χωρίς θορύβους βεγγαλικών, αλλά με βαθιά κατάνυξη οι πιστοί στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης στην Πρέβεζα γιόρτασαν την Ανάσταση.

Η στιγμή της Ανάστασης του Ιησού Χριστού είναι ίσως η σημαντικότερη στη Χριστιανοσύνη.

Τα πάθη και η Ανάσταση του Χριστού είναι αλληλένδετα και αλληλοσυμπληρούμενα γεγονότα, με τα οποία κορυφώνεται το κοσμοσωτήριο έργο της επί γης παρουσίας Του. Όπως η Ανάσταση του Χριστού είναι επακόλουθο του Σταυρικού θανάτου Του, έτσι και το πέρασμα του ανθρώπου από την επίγεια ζωή προς την αιωνιότητα δεν είναι αφανισμός, αλλά υπέρβαση της επίγειας φθοράς και “ένδυση της αφθαρσίας”.

Ο Υιός του Θεού, όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει, αφού συνελήφθη, χλευάστηκε και βασανίστηκε, σταυρώθηκε και τρεις ημέρες μετά την ταφή του Αναστήθηκε.

Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών και ζωήν του μέλλοντος Αιώνος ΑΜΗΝ!

Στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης βρέθηκαν ανάμεσα στους άλλους πιστούς και ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Ιωάννης Μπούρης, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τον κόσμο για “Χριστός Ανέστη”, “Καλό Πάσχα” και Χρόνια Πολλά.

Η πίστη νίκησε τον φόβο και τον θάνατο μαζί! Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα