Τρίτη, 16/04/2024 | 10:27

Πρέβεζα: Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

652 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/04/2022, 9:47 πμ | 0 σχόλια

Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα στις 16 & 17 Απριλίου –
Ένα διήμερο γεμάτο πλούσιο θέαμα

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής το οποίο θα φιλοξενήσει η Πρέβεζα στις 16-17 Απριλίου στον χώρο του ΔΑΚ (Κλειστό Γυμναστήριο) Πρέβεζας. Στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ πραγματοποιούνται όλες οι απαιτούμενες εργασίες για την άρτια φιλοξενία της διοργάνωσης, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή του Δήμου μας.

Το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και τον Δήμο Πρέβεζας θα προσελκύσει αθλητές/αθλήτριες και τους συνοδούς τους από κάθε γωνιά της χώρας .

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής περιλαμβάνει τις Κατηγορίες Α’-Β’1-Β’2-Γ’ (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων), την Τελική Φάση Δ’-Ε’ Κατηγοριών (Παμπαίδων-Παγκορασίδων) και τον Αγώνα Κατηγορίας OPEN. Οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του περιγράφονται στην προκήρυξη που ανήρτησε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και στην οποία αναφέρονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες αλλά και οι υγειονομικοί κανόνες κάτω από τους οποίους θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Το διήμερο 16-17 Απριλίου η Πρέβεζα θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει τους κορυφαίους αθλητές (άντρες, γυναίκες και παιδιά) της Ακροβατικής Γυμναστικής , για να διεκδικήσουν τους Πανελλήνιους τίτλους στο άθλημα που συνδυάζει ακροβατικές ασκήσεις, στοιχεία χορού και ενόργανης γυμναστικής και που θα απολαύσουν οι συμπολίτες μας στο κλειστό γυμναστήριο .

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε: « Με ιδιαίτερη χαρά η Πρέβεζα φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής. Πρόκειται για ένα γεγονός που θα αναδείξει τις δυνατότητες του Δήμου μας για την φιλοξενία σημαντικών αθλητικών γεγονότων όχι μόνο σε ότι αφορά τις υποδομές αλλά και στον οργανωτικό τομέα. Τα μηνύματα που έχουμε λάβει για τις συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά. Η πόλη μας για ένα τριήμερο θα φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους κερδίσουμε ως αθλητές, ως επισκέπτες και ως φίλους της Πρέβεζας».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα