Σάββατο, 20/04/2024 | 07:12

Πρέβεζα: Ο χαρούμενος κόσμος του Λούνα Παρκ, μας φέρνει πιο κοντά το καλοκαίρι…

870 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2022, 9:50 μμ | 0 σχόλια

 

Αν υπήρχε χελιδόνι πολύχρωμο που ο ερχομός του θα συμβόλιζε τα μέσα της Άνοιξης και οιωνό ερχομού του καλοκαιριού, σ’ αυτό το μυστήριο πτηνό, θα έμοιαζε το Λούνα Παρκ στην Πρέβεζα.

 

 

Τα φώτα της πόλης ανάβουν, οι χαρούμενες φάτσες μικρών και μεγάλων δημιουργούν ένα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα και γενικά η Πρέβεζα στολίζεται με πολύχρωμα γιορτινά φώτα που σε όποιο σημείο του λιμανιού κι αν είσαι, είναι ορατά και σε προδιαθέτουν πάντα θετικά.

 

 

 

Είναι ευτύχημα  ότι ο επιχειρηματίας του Λούνα Παρκ κ. Διονύσης Μεταξάς δεν είναι στατικός, εξελίσσεται και εξελίσσει κάθε χρόνο το Λούνα Παρκ, προσθέτοντας πάντα και κάτι που εκπλήσσει ευχάριστα τον κόσμο. Και βέβαια εκτός από τους ντόπιους υπάρχει ο κόσμος που επισκέπτεται τον χώρο του Λούνα Παρκ, βρίσκει έναν χώρο να διασκεδάζει με τη ψυχή του, από όποιο μέρος της χώρας, όποιο μέρος του κόσμου κι αν έχει έρθει στην Πρέβεζα. Είναι συν για την πόλη της Πρέβεζας, αναμφίβολα η παρουσία του Λούνα Παρκ, την ομορφαίνει, την κάνει πιο πολύχρωμη, πιο φωτεινή!

 

 

 

Η Άνοιξη μπαίνει στα ενδότερά της, δεν θα αργήσει η στιγμή που το αθάνατο ελληνικό καλοκαιράκι θα αρχίσει είτε να μας κάνει νοήματα, είτε να μας κλείνει πονηρά το μάτι και το Λούνα Παρκ, θα είναι εκεί σαν μια πολύχρωμη φιγούρα για να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Για να προσφέρει ξέγνοιαστες στιγμές, στιγμές διασκέδασης που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Ο Χαρούμενος κόσμος του Λούνα Παρκ μας φέρνει το καλοκαίρι πιο κοντά… Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες.

Σπύρος Πλέουρας

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα