Πέμπτη, 25/04/2024 | 17:47

Κυκλοφορία του καινούργιου βιβλίου της συγγραφέως από την Πρέβεζα, Άννας Μοροζίνη

1252 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2022, 7:59 πμ | 0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αναμορφωτήριο-Παράλληλες ζωές της Άννας Μοροζίνη

Σελίδες: 308, Διαστάσεις: 21×14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο, Λιανική Τιμή: 13 ευρώ
Κατηγορία: Κοινωνικό δράμα, ISBN: 978-960-607-281-9

Όχι, δεν πίστεψα ποτέ ότι ΔΕΝ γνώριζε η κοινωνία τι «παίζονταν» πίσω από τις βαριές ασήκωτες πόρτες με τους τεράστιους σύρτες, όπου κι αν είχαν τοποθετηθεί, να ενώνει δυο μαντρότοιχους που περικλείνανε τη «βρωμιά», την ανομία, την παραβατικότητα. Έλα τώρα! Οι «προπέλες», τα ξενόφερτα παπιγιόν στον λαιμό των ανδρών και τα χρυσά μανικετόκουμπα, τα μπιζού γνωστών οίκων, και οι «κότσοι» από τα ατελιέ κορφούρ, που ν‘ αφήσουν να ασχοληθεί κανείς τους μ’ αυτά τα κοινωνικά υποστρώματα! Άσε καλέ τώρα, τέτοια θα λέμε; Θα αργήσουμε και στην δεξίωση… Αυτά αφορούν τους άλλους, όχι εμάς.
Βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, υπαρκτών χαρακτήρων, με αλλαγή των ονομάτων. Σε «κάποια πόλη» (άσχετο αν σημείο αναφοράς για κάποια πόλη, αναφέρεται τυχαία η πρωτεύουσα), σε «κάποιο Ίδρυμα», με «κάποιο υπαλληλικό προσωπικό», και φυσικά με μυθοπλασία της συγγραφέως για το «δέσιμο» του πονήματος.

Η Άννα Μοροζίνη γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1949 και ζει στην Πρέβεζα από το 1954 μέχρι σήμερα. Είναι μητέρα πέντε παιδιών και πέντε εγγονιών. Σπούδασε Αισθητικός και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την Υγεία σε σχέση με τα βότανα και την ωφέλειά τους. Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολήθηκε περαιτέρω με το εμπόριο. Συνέβαλε σαν γραμματέας στη συγκρότηση και προώθηση των δικαιωμάτων Α.με.Α, σε δύο συλλόγους (ενηλίκων Α.με.Α και Γονέων και κηδεμόνων παιδιών Α.με.α). Αγάπησε τη λογοτεχνία σε όλες της τις μορφές και ασχολήθηκε με τη συγγραφή ποιητικών και πεζών έργων. (Μυθιστορήματα, νουβέλες, παραμύθια, ποιήματα κλπ.).
Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές τα παρακάτω βιβλία της.
Στα χρόνια των θαυμάτων, Το ματωμένο ημερολόγιο, Η μαντάμ του οίκου ανοχής, Η αγάπη δολοφόνησε την Ελπίδα, Με σεβασμό στα δώρα του Θεού και της Φύσης.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
http://www.universepaths.com/
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
universepaths@yahoo.com

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα