Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:31

Θετική ανταπόκριση για τον Πολιτιστικό σύλλογο “Πρέβεζα” από το Κεντρικό Ισραηλιτικο συμβούλιο

796 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2022, 12:01 πμ | 0 σχόλια

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΡΕΒΕΖΑ»
Αβέρωφ 2, 48100 Πρέβεζα
Τηλ. 26820 61415/ 6999902438
e-mail: pol.syl.preveza@gmail.com
Προς:
τα Μ.Μ.Ε.

Ο Σύλλογός μας με έγγραφό του προς το Κ.Ι.Σ. ( Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ) είχε προτείνει « μια φωτογραφική απεικόνιση του κτιρίου της Συναγωγής και της ιστορίας του, στη πρόσοψη του ΟΤΕ , αποκαθιστώντας, έστω και με τον τρόπο αυτό , μια σημαντική ιστορική ψηφίδα της ιστορίας της πόλης » .

Η πρότασή μας βρήκε θετικότατη ανταπόκριση από το Δ.Σ. του Κ.Ι.Σ. και η συνεργασία με την κεντρική διοίκηση του ΟΤΕ κατέληξε σε αυτό το αισθητικό και ιστορικό αποτέλεσμα που κοσμεί το κτήριο του ΟΤΕ της πόλης μας .

Δημόσια θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στα Δ.Σ. του Κ.Ι.Σ. και του ΟΤΕ για την υλοποίηση της πρότασης ώστε ένα ιστορικό παρελθόν να πάρει θέση στο παρόν της Πρέβεζας.
Σημαντικός και δημόσια επαινετός ο ρόλος του συμπατριώτη μας και στελέχους του ΟΤΕ της περιοχής μας Βασίλη Κουτρούμπα στο τελικό αποτέλεσμα, αποδεικνύει ότι οι ανιδιοτελείς συνεργασίες και η κοινή αγάπη προς τον τόπο πολλά μπορούν να προσφέρουν.

Παρόμοιες αφηγήσεις έχουμε προτείνει επανειλημμένα, στις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές, να τοποθετηθούν και σε άλλους ιστορικούς, θρησκευτικούς και κοινωνικούς κόμβους της πόλης χωρίς όμως θετικά αποτελέσματα.

Το Δ.Σ.

 

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

 

 

Κων/νος Λογοθέτης Μίχα Ελένη

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα