Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:28

Δικαίωση της Περιφέρειας Ηπείρου από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη μεταφορά υπολείμματος από τη ΜΕΑ

568 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/04/2022, 12:56 μμ | 0 σχόλια

 

Επιβεβαίωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την απόρριψη από το Ελεγκτικό Συνέδριο της προσφυγής που είχε καταθέσει ο ΦΟΔΣΑ για τη μεταφορά του υπολείμματος από το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων στους ΧΥΤΥ. Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Εγώ ήμουν σίγουρος από την ημέρα που έγινε το Δικαστήριο στο Ελεγκτικό Συνέδριο και τοποθετήθηκαν από έδρας ο εισηγητής και οι υπόλοιποι, ότι αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα. Η απόφαση επιβεβαιώνει ότι η αρμοδιότητα του έργου μεταφοράς του υπολείμματος ανήκει στην Περιφέρεια. Έστω και αυτή την ώρα, πρέπει να έρθουν οι του ΦΟΔΣΑ για να συζητήσουμε. Δεν έχουμε να το δικαίωμα να μην δρούμε υπέρ των δημοτών της Ηπείρου. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Αναλάβαμε κάποιες υποχρεώσεις. Στην τρέχουσα θητεία τις έχω αναλάβει προσωπικά και θεωρώ ότι έχω υποχρέωση να κάνω τα πρέποντα».

Ερωτηθείς για την κριτική που δέχεται για το συγκεκριμένο ζήτημα ανέφερε πως είναι υποχρεωμένος ως Περιφερειάρχης να κάνει αυτά που πρέπει, εφαρμόζοντας τους κανόνες που υπάρχουν

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα