Πέμπτη, 23/03/2023 | 15:54

Δημήτρης Τσαντούλας: Έφερε στην Πρέβεζα το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ-πάλεψε το νέο νοσοκομείο

519 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2022, 4:38 μμ | 1 σχόλιο

 

Το να λειτουργήσει παράρτημα του ΟΚΑΝΑ στην Πρέβεζα, ήταν ένα θέμα-ταμπού, για την τοπική κοινωνία, όμως η έντυπη τότε ΤΟΜΗ στην ενημέρωση όχι μόνο το ανέδειξε, αλλά έκανε κι αγώνες να πείσει τους φορείς για το πόσο σημαντική θα ήταν η λειτουργία  του, με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα επί  δημοσιευμάτων.

Θετικός στη Δημόσια πρόταση-προτροπή μας ο τότε κυβερνητικός βουλευτής (Γιατρός στο επάγγελμα) Δημήτρης Τσαντούλας. Άρχισε να επιμένει για το θέμα, να το διεκδικεί σθεναρά και κατάφερε επί των ημερών του, να γίνει το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ στην Πρέβεζα.

Ο Δημήτρης Τσαντούλας πάλεψε και το ζήτημα της ανέγερσης νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας με ΣΔΙΤ, με σύμπραξη δηλαδή ιδιωτικού και δημοσίου τομέα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ενώ στην πρώτη φορά που μίλησε για το θέμα στο τότε Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας,  υπήρχε θετικό κλίμα από τις παρατάξεις για ανέγερση νέου νοσοκομείου με ΣΔΙΤ στην Πρέβεζα, στην πορεία κάποιες απόψεις άλλαξαν.

Ο Δημήτρης Τσαντούλας σίγουρα συνέδεσε το όνομά του με την πολιτική ιστορία της Πρέβεζας. Έφυγε δυστυχώς από τη ζωή  την Τρίτη 6 Απριλίου 2022 σε ηλικία 86 ετών.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Σπύρος Πλέουρας

1 σχόλιο για “Δημήτρης Τσαντούλας: Έφερε στην Πρέβεζα το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ-πάλεψε το νέο νοσοκομείο”

  1. Ο/Η Ρέβας Βασίλης λέει:

    Μεγάλος ιατρός, κορυφαία προσωπικότητα μα πάνω απ όλα μεγάλος άνθρωπος. Η Πρέβεζα, η Ήπειρος, η Ελλάδα έχασε πολλά περισσότερα από έναν άνθρωπο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα