Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:40

Viral το Video που ο Κεδίκογλου αποκαλεί “Νέστορα” τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη!

926 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/03/2022, 9:53 μμ | 0 σχόλια

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλουμε καθοριστικά στην αξιοποίηση της περιουσίας της ελληνικής γης και να επενδύουμε σε προϊόντα υψηλής αξίας και σε κλάδους και τομείς όπου η χώρα μας διαθέτει πλεονέκτημα», επισήμανε κατά τον χαιρετισμό του στην έκθεση «8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition» που φιλοξενήθηκε στο MEC Παιανίας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Ο ΥφΑΑΤ εξέφρασε τη χαρά του που η φετινή διοργάνωση τιμά την Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδος με πληθώρα μαγειρικών εκδηλώσεων.

«Αυτό που θα αναδειχθεί μέσα από το κάθε περίπτερο της έκθεσης, πέρα από τα τοπικά εδέσματα, είναι και το μεγαλείο της Μεσογειακής διατροφής που αποτελεί τον διαχρονικό πρεσβευτή της χώρας μας στα πέρατα του κόσμου», ανέφερε στην ομιλία του τονίζοντας ότι η Μεσογειακή διατροφή πέρα από ότι είναι ένας θησαυρός στο πιάτο μας λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων της για τον οργανισμό, αποτελεί και ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας.

«Όταν αναφερόμαστε στη Μεσογειακή διατροφή, δηλαδή στην ελληνική διατροφή, εννοούμαι τα προϊόντα της ελληνικής γης που έχουν καλές εξαγωγικές επιδόσεις. Η Ελλάδα, είναι μια οικονομία που παραδοσιακά στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και συνεπώς πολλά προϊόντα που πρωταγωνιστούν στην σημερινή έκθεση, αποτελούν τα βαριά χαρτιά της οικονομίας μας», εξήγησε.

Ο Υφυπουργός επισήμανε ότι είναι εξαιρετικά περήφανος που τα ελληνικά προϊόντα καταφέρνουν και φτάνουν σε κάθε διεθνή αγορά κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο έδαφος ως προς την εξαιρετική τους ποιότητα, κάτι που αναγνωρίζεται και από τους ανταγωνιστές μας. «Η τάση της ζήτησης για ποιοτικά προϊόντα υγιεινής διατροφής σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι αυξητική και αποτελεί τρανή ευκαιρία για τους παραγωγούς να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς», υπογράμμισε και υπενθύμισε ότι το ΥΠΑΑΤ βρίσκεται στο πλευρό κάθε Έλληνα παραγωγού.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει γίνει ήδη viral στο Διαδίκτυο

 

 

Παρότι ο κ. Κεδίκογλου αποκαλεί εν ευθυμία “Νέστορα” τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Αλέκος αποφεύγει την αγκαλιά του Σίμου Κεδίκογλου.

 

Ετικέτες: , ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα