Τρίτη, 19/03/2024 | 08:41

Στην έκθεση Food Expo 2022 συμμετείχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας

514 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2022, 11:57 πμ | 0 σχόλια

Στην έκθεση Food Expo παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στα πλαίσια του έργου AUTHENTIC OLIVE NET, το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «Interreg Greece-Italy 2014-2020» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Μπούρη Ιωάννη, την Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τον νομό Πρέβεζας κα Αγγελική Κωνσταντινίδη και την Project Manager του έργου κα Σακαλάκη Σταυρούλα.

 


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Food Expo 2022 διοργανώθηκε εκδήλωση στην αίθουσα C2 για την πορεία και τα αποτελέσματα του έργου στο οποίο το Επιμελητήριο της Πρέβεζας συμμετέχει ως Επικεφαλής Εταίρος και στην οποία έλαβαν μέρος πλήθος ελαιοκομικών επιχειρήσεων καθώς και επισκεπτών.
Ο κ. Μπούρης Ιωάννης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε για τα οφέλη του συγκεκριμένου έργου και διατύπωσε την εκτίμησή ότι το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλλει στην προώθηση και ενδυνάμωση της συνεργασίας με την απαραίτητη δικτύωση των επιχειρήσεων του ελαιοκομικού κλάδου. Επίσης, υπερθεμάτισε υπέρ της υπεραξίας που θα επιτευχθεί στην αγοραστική δυναμική των τοπικών ελαιόλαδων της Πρέβεζας στις αγορές του εσωτερικού και εξωτερικού συμβάλλοντας έτσι στη συνολική ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα