Πέμπτη, 18/04/2024 | 03:47

Π.Ε. Λευκάδας: Νέα ασφαλτικά έργα στο Μεγανήσι

504 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/03/2022, 12:01 μμ | 0 σχόλια

Π.Ε. Λευκάδας: Νέα ασφαλτικά έργα στο Μεγανήσι ύψους 120.000 ευρώ – ‘Πράσινο φως’ από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Οι σημαντικές παρεμβάσεις που προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας για τη συντήρηση και βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου στο Μεγανήσι, ήταν το θέμα της συνάντησης που είχαν σήμερα (28/3/2022) το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και ο Δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας, στο Διοικητήριο Π.Ε. Λευκάδας.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην πρόσφατη συνεδρίασή του στη Λευκάδα, κατά την 2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2022 της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την τροποποίηση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2022, ενέκρινε την ένταξη νέου έργου για ασφαλτικές εργασίες στο Μεγανήσι, ύψους 120.000 ευρώ.

«Το Μεγανήσι για την Περιφερειακή Αρχή αποτελεί πρόκληση και προτεραιότητα για τους στόχους που θέτουμε, αφού πρόκειται για το νησί που προσελκύει ποιοτικό τουρισμό. Το συγκεκριμένο έργο των 120.000 ευρώ, έρχεται σε συνέχεια του άλλου ασφαλτικού έργου που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα στο Επαρχιακό Δίκτυο του Μεγανησίου και προβλέπει ασφαλτοστρώσεις ενός (1) χιλιομέτρου.

Η χρηματοδότηση αυτή ήταν δέσμευση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, όσο και εμένα, κατά την τελευταία μας επίσκεψη στο Μεγανήσι, όπου είχαμε συνάντηση με το Δήμαρχο, Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και τοπικές επιχειρήσεις» ανέφερε ο κ. Κτενάς.

Από τη μεριά του ο κος Δάγλας ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη και υπογράμμισε πως το έργο είναι πολύ σημαντικό για την ασφαλέστερη επικοινωνία ανθρώπων και κοινοτήτων εσωτερικά του νησιού.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα