Τρίτη, 19/03/2024 | 11:43

Προσυνεδριακή Συνέλευση Οργάνωσης Μελών Καναλακίου Πάργας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

523 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2022, 11:36 μμ | 0 σχόλια

Ενόψει του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου τη Δευτέρα 14/3/2022 η συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Καναλακίου Πάργας με την συμμετοχή του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πρέβεζας Μίχα Βησσαρίωνα και των μελών Νικολόπουλου Τάκη, Κορωναίου Θεόδωρου και Αλπάντη Δημήτριου.
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ανέλυσε διεξοδικά τα κείμενα των θέσεων και το καταστατικό, τα οποία θα απασχολήσουν το συνέδριο του κόμματος που θα γίνει από 14 μέχρι 17 Απριλίου στην Αθήνα.
Στη συνέχεια, μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, τα μέλη της οργάνωσης, η παρουσία των οποίων κρίνεται ικανοποιητική, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να αναπτύξουν προβληματισμούς πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τη δομή και λειτουργία του κόμματος, τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί και θα συζητηθούν στο συνέδριο αλλά και σε ζητήματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία.
Η προσυνεδριακή διαδικασία θα συνεχιστεί με νέα συνέλευση των μελών για την εκλογή των αντιπροσώπων για το συνέδριο.
Το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μια διαδικασία καμπής, θα ολοκληρώσει το σχεδιασμό για την οργανωτική ανασυγκρότηση, τη διεύρυνση και τον ποιοτικό μετασχηματισμό του κόμματος. Ταυτόχρονα, θα του δώσει τη δυνατότητα να ταυτιστεί πλήρως με την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αλλά και την πολιτική αλλαγή που θα φέρει την προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα