Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:20

Πρέβεζα: Ολοκληρώθηκε το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις Ε2 Αγοριών – Κοριτσιών κατηγορίας κάτω των 12 ετών

608 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/03/2022, 10:28 μμ | 0 σχόλια

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου το βράδυ, ολοκληρώθηκε το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις Ε2 Αγοριών – Κοριτσιών κατηγορίας κάτω των 12 ετών, που διεξήχθη στα γήπεδα τένις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.
Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, άγγιξαν περίπου τις 100 συμμετοχές.
Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους βρέθηκαν στην Πρέβεζα για 4 ημέρες, δίνοντας ζωή στην πόλη και προσφέροντας πλούσιο αθλητικό θέαμα στους λάτρεις του τένις.


Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 14 αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας, οι οποίοι είχαν εξαιρετική πορεία και αρκετοί έπαιξαν σε ημιτελικούς και τελικούς.
Τις απονομές στους νικητές και τους φιναλίστ του πρωταθλήματος έκανε ο Πρόεδρος της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επαγγελματικού Τένις, Διαιτησίας και Beach Tennis Δημήτρης Παππάς.

Αποτελέσματα

Μονό Αγόρια
1ος Αλέξανδρος Αυγέρης ( ΑΟΑ Μενεμένης)
2ος Βασίλης Τζιούμης ( ΑΕΤ Νίκη Πατρών)

Μονό Κορίτσια
1η Χαρίκλεια Ζήνα (ΑΣΑ Παμβώτις Ιωαννίνων)
2η Χριστιάνα Χριστοπούλου (ΣΑ Μεσσήνης)

Διπλό Αγόρια
1οι Αναστάσιος Θωμόπουλος (ΑΕΤ Νίκη Πατρών)
Νικόλαος Μπίκης (ΑΕΤ Νίκη Πατρών)
2οι Ανδρέας Βασιλόπουλος (ΑΟΑ Πατρών)
Φίλιππος Καρατζάς (ΑΟΑ Πατρών)

Διπλό Κορίτσια
1ες Χριστιάνα Χριστοπούλου (ΣΑ Μεσσήνης)
Βασιλική Τσαντίλη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου)
2ες Βασιλεία Παρασκευά (Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας)
Έλενα Ταρασιάδη (ΟΑ Βούλας)

Ο Πρόεδρος της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας Δημήτρης Παππάς συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και κυρίως τους αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας και ευχαριστεί τους υποστηρικτές του πρωταθλήματος, το Υπουργείο Πολιτισμούς και Αθλητισμού, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Πρέβεζας. Ευχαριστεί επίσης τους εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος και ιδιαιτέρως τον Φυσικοθεραπευτή Νίκο Καβάγια για τις υπηρεσίες του.

Το επόμενο διάστημα η Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας θα ανακοινώσει την διεξαγωγή του Ενωσιακού Πρωταθλήματος Βορειοδυτικής Ελλάδας καθώς και του Διεθνούς Πρωταθλήματος ITF με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από 60 χώρες και των 5 Ηπείρων.

Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα