Πέμπτη, 18/04/2024 | 10:00

Πρέβεζα: Εντελώς άστοχη παρότρυνση του προέδρου της ΔΕΥΑ στον κόσμο, να μην πληρώσει τη ΔΕΗ!

1533 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/03/2022, 4:38 μμ | 0 σχόλια

 

Σε μία εντελώς άστοχη και ατυχής ενέργεια προέβη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας που προτρέπει τον κόσμο να μην πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Είναι εμπνευστής κινήματος σαν το “Δεν πληρώνω” ο Φώτης Ζέρβας και το μετατρέπει σε κίνημα “Δεν πληρώνω τη ΔΕΗ”;

Κατανοώ ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας πατέρας τριών παιδιών είναι φανερά εξοργισμένος για τους λογαριασμούς όπως οι περισσότεροι Έλληνες και δεν βγάζουμε εκτός από αυτή την οργή ούτε τους εαυτούς μας. Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν είμαστε πρόεδροι στη ΔΕΥΑ. Δηλαδή ήταν μέγα λάθος που ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας ,  δημοσιοποίησε αυτή την παρότρυνση-προτροπή που προκάλεσε αντιδράσεις!

Κατανοούμε απόλυτα ότι η αγορά βρίσκεται σε καθίζηση, ότι ο κοσμάκης τα φέρνει πολύ δύσκολα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, όμως η προτροπή από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας προς τον κόσμο να μην πληρώνει τη ΔΕΗ, είναι εντελώς άστοχη.

Δηλαδή πως θα του φαίνονταν αν ξεκινούσε κι ένα κίνημα στην Πρέβεζα, “Δεν πληρώνω τη ΔΕΥΑΠ”;

Υπάρχουν Δημοτικά τέλη στη ΔΕΗ; Να μην πληρωθούν ή να εξαιρεθούν;

Κατανοώ επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά την οργή του και ενδεχομένως και την αγανάκτησή του, όμως  την ίδια σπουδή θα περίμενα από τον Φώτη Ζέρβα -Αφού ευαισθητοποιήθηκε στο θέμα των λογαριασμών της ΔΕΗ- και στο ζήτημα των δημοτικών τελών επιχειρήσεων που σε άλλους δήμους χαρίστηκαν ή μειώθηκαν αισθητά, όπως στο Δήμο Ζηρού, να πράξει το ίδιο και στο ζήτημα των Δημοτικών τελών, προτείνοντας έστω τη μείωσή τους .

Και το τελευταίο το επισημαίνω διότι ο Φώτης Ζέρβας εκτός από δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ, είναι και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, εκπροσωπεί δηλαδή τους έχοντες επιχείρηση στην περιοχή μας.  Αφού ευαισθητοποιείται σε τέτοιας φύσεως ζητήματα, όφειλε ο ίδιος να κάνει εισήγηση για τα Δημοτικά τέλη στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Όμως δεν το έκανε…

Ακολουθεί η ανάρτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πληρωνω στο σπιτι τη ΔΕΗ με το μηνα και πληρωνα περιπου στα 80 με 100 το μηνα…. οικογενεια με τρια μικρα παιδια.Λοιπον 21/10 90 ευρω,17/11 208 ευρω,17/12 361 ευρω,19/1 312 ευρω,21/2 816 ευρω,18/3 141 ευρω,18/4 297 ευρω…..Το σπιτι ειναι 78 τετραγωνικα χωρις κλιματιστικα και με ηλιακο.Αν νομιζετε κυριοι τις κυβερνησης οτι θα κρυβεστε πισω απο τον πολεμο της Ουκρανιας για την κατασταση αυτη κανετε μεγαλο λαθος.Αν νομιζετε οτι θα δουλευουν οι οικογενειες μας σαν ειλωτες για να πληρωνουν το ρευμα και να κοβουμε απο τα βασικα του σπιτιου και των παιδιων μας ειστε βαθεια γελασμενοι.Με 400 ενοικιο και 300 ρευμα το μηνα περιμενετε να σας πληρωσουν ..να μην παει να πληρωσει κανεις….Δεν θελω να σας πω τα νουμερα στις επιχειρησεις εκει να δειτε παρτυ…και τρελα.Να μη παει να πληρωσει κανεις….Κανετε πως περνετε και μετρα γελαει ο κοσμος….Α και δεν υπαρχει παλιο υπολοιπο να το ξερετε….δεν πληρωνω τιποτα θα βαζω εναντι πια 100 ευρω και ας ερθουν να το κοψουν να δεις μετα αντιαεροπορικα που θα πεσουν…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα