Πέμπτη, 18/04/2024 | 22:54

Πάτρα: Ο Γιώργος Παπανδρέου μεταμφιεσμένος στο Πάρτυ του Γιώργου Κοτοπούλη στο “PREGO”

766 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/03/2022, 8:52 πμ | 0 σχόλια

 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο Γιώργος Κοτοπούλης θα έχει πάντα την αγάπη μας, την εκτίμησή μας, τον σεβασμό μας και βέβαια ένα ιδιαίτερο κομμάτι της Καρναβαλικής μας καρδιάς.

Κάθε φορά που οι “Αναμνήσεις ξαναγυρίζουν” αλλά και κάθε φορά που κάνουν εισόδους οι εποχές και διαδέχονται η μία την άλλη, πάντα υπάρχει πεδίο στην καρδιά και την Σκέψη για τον Κοτοπούλαρο, έναν Μπον Βιβέρ της διασκέδασης και της χαράς, που ποτέ δεν έριξε νερό στο κρασί του, αναφορικά με την ποιοτική διασκέδαση. Από το ARENA, την BANANA, το ABYA YALA, το ORIENT EXPRESS στα Ψηλαλώνια -και άλλα…-μέχρι το σημερινό PREGO BY BANANA που σε εκείνη τη γωνιά ξεσηκώνονται οι Ρωμαίοι, χρόνια τώρα και Χαζεύουν τις εμπνεύσεις του Γιώργου. Στην περιοχή μας αρκετός κόσμος τον έχει γνωρίσει από κοντά και πολύς άλλος κόσμος τον έχει αγαπήσει από τις ιστορίες αγάπης που εμείς έχουμε διηγηθεί, για την προσωπικότητα, το μπρίο και τον θαυμαστό κόσμο του Γιώργου. Πολιτικοί, Καλλιτέχνες έχουν πάντα τον Γιώργο Κοτοπούλη στη σκέψη και την καρδιά κάθε φορά που θα σκεφθούν ή θα επικεφθούν την Πάτρα.

Σε όλη την Ελλάδα “έπαιξε” η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Πάρτυ του Γιώργου Κοτοπούλη στο PREGO από όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο. Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα:

“Ο Γιώργος Παπανδρέου μεταμφιέστηκε στην Πάτρα και κέντρισε τα βλέμματα όλων στο πάρτι. Ο πρώην πρωθυπουργός έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή

Ο Γιώργος Παπανδρέου άφησε την Αθήνα για το τριήμερο της Αποκριάς και βρέθηκε στην Πάτρα, μαζί με τη σύντροφό του. Ο πρώην πρωθυπουργός έδειχνε να το απολαμβάνει και κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα όλων. Με τις φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω να κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και να γίνονται viral.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Παπανδρέου έζησε καρναβαλικές στιγμές. Ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας έκανε ένα διάλειμμα και μεταμφιεσμένος έδωσε το παρών σε καρναβαλικό πάρτι. Δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν. Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός.

Ο Γιώργος Παπανδρέου διασκέδασε για ώρες σε ένα από τα πάρτι που στήθηκαν στην πόλη και συμμετείχε ενεργά αφού ήταν και ο ίδιος μασκαρεμένος. Φαίνεται ότι το διασκέδασε με την ψυχή του ενώ έβγαλε και φωτογραφίες με θαμώνες του μαγαζιού που δε πίστευαν στα μάτια τους με τον πρώην πρωθυπουργό να «παρτάρει» μεταμφιεσμένος.”

Ο Πανάγαθος Θεός να σε έχει πάντα καλά Γιώργο Κοτοπούλη, εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους, Καλή Σαρακοστή αδερφέ μου!

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα