Σάββατο, 20/04/2024 | 17:30

Κρίσιμο παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό ΓΣ Πρέβεζας το Σάββατο στο ΔΑΚ

588 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/03/2022, 10:22 πμ | 0 σχόλια

ΣΥΛΛΟΓΟΙ Α.Ο & ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
21/03/2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κρίσιμο παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό ΓΣ Πρέβεζας το Σάββατο στο ΔΑΚ
Στηρίζουμε τον Φιλαθλητικό για την άνοδο στην pre league Γυναικών με την παρουσία μας.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν για τον Φιλαθλητικό ΓΣ Πρέβεζας, είναι αυτό του
Σαββάτου 26/03/2022 ώρα 5μμ
Η ομάδα της Πρέβεζας, η οποία παραμένει αήττητη από την αρχή της σεζόν, υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον ΑΣ Ελπίς, στα play off του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού, στην έως τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, έχουν αποδείξει πως διαθέτουν πραγματική ψυχή και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν με δυναμισμό και αθλητικό ήθος, κάθε ομάδα, εντός αλλά και εκτός έδρας.

Στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου, η παρουσία του φίλαθλου κοινού, που πρέπει να γεμίσει το ΔΑΚ, θα αποτελέσει σίγουρα «ένεση» ηθικού για τις αθλήτριες του Φιλαθλητικού, οι οποίες δηλώνουν πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα στο κοινό της Πρέβεζας.

Η παρουσία του κόσμου στο ΔΑΚ θα αποτελέσει σίγουρα μια σημαντική στήριξη στην ομάδα της Πρέβεζας στην προσπάθειά της για την άνοδο, αλλά και μια αναγνώριση και ικανοποίηση για την αξιόλογη πορεία της έως τώρα.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου στηρίζουμε τον Φιλαθλητικό για την άνοδο στην pre league Γυναικών.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου αποδεικνύουμε έμπρακτα, με την παρουσία μας, πως είμαστε δίπλα στην ομάδα, και χειροκροτούμε την προσπάθεια των κοριτσιών του Φιλαθλητικού.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα