Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:41

Κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών: Συλλήψεις δύο ατόμων και ταυτοποίηση ενός ακόμα

706 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/03/2022, 2:48 μμ | 0 σχόλια

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων εξιχνιάστηκε χθες (13-03-2022) υπόθεση μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων.
Ειδικότερα, πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 28 και 41 ετών και έναν αλλοδαπό, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Πιο αναλυτικά, χθες το μεσημέρι σε περιοχή των Ιωαννίνων επί της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 28χρονος ημεδαπός με συνοδηγό τον αλλοδαπό.
Ενόψει του επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, ο αλλοδαπός αποβιβάστηκε στη μέση του δρόμου επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -1.890- γραμμαρίων.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μη συμμορφούμενος στα σήματα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τελικά εγκατέλειψε το όχημα σε περιοχή της Άρτας, όπου τράπηκε σε φυγή πεζός.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών είχε εξασφαλίσει για λογαριασμό τους ο 41χρονος ημεδαπός, με τον οποίο είχαν συναντηθεί νωρίτερα σε περιοχή των Ιωαννίνων, παραδίδοντάς του το χρηματικό ποσό των -1.200- ευρώ.
Ο 41χρονος συνελήφθη χθες αργά το βράδυ στην Πρέβεζα με τη συνδρομή και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, εντός καταστήματός του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε σπρέι πιπεριού.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο αλλοδαπός και ο 28χρονος καθώς και αυτοκίνητο του 41χρονου, που χρησιμοποίησε λειτουργώντας ως προπομπός των άλλων δύο αφότου τους παρέδωσε τα ναρκωτικά, και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαν

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα