Παρασκευή, 19/04/2024 | 11:27

Καθαρισμοί Πρέβεζας, χαμός ΠΑΟΚτζήδων, πάρτυ Γεωργάκου στο χωριό, Αμμουδιά όπως Λούτσα -Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

1009 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/03/2022, 9:18 πμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 27…

Καθαρισμοί “Δημόσιων χώρων” από τον Δήμο Πρέβεζας…

Έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση καθαρισμών από τον Δήμο Πρέβεζας σε δημόσιους χώρους.

Το συνεργείο που έχει ξεκινήσει τη συγκεκριμένη αποστολή, κόβει χόρτα, αγριόχορτα και ευπρεπίζει χώρους και μεριές της Πρέβεζας, ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Στο παραπάνω γεγονός ασφαλώς και μπαίνει θετικό πρόσημο υπό την έννοια ότι ο δήμος μεριμνά από νωρίς για τον ευπρεπισμό του “Δημόσιου χώρου” στην Πρέβεζα.

Τριανταδύο χρόνια η πένα του Τομεάρχη, με δυσκολία θυμάται άλλες δημοτικές αρχές να ξεκινούν από τον Μάρτη τους ευπρεπισμούς σε δημόσιους χώρους στην Πρέβεζα.

Το ίδιο όμως περιμένουμε να συμβεί και στις ακτές που επιβάλλεται να είναι ευπρεπισμένες ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

 

Αναδείχτηκε ο προσωρινός ανάδοχος για το έργο κατασκευής και προμήθειας “έξυπνων” στεγάστρων στον Δήμο Πρέβεζας

Και μπράβο για τις πρωτοβουλίες αστικοποίησης της πόλης (τρέμω στη σκέψη ότι δεν θα χαρούν τα νέα στέγαστρα φοιτητές στην Πρέβεζα), όμως και ο ευπρεπισμός έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Όπως γίνονται καθαρισμοί σε πολλά σημεία της πόλης της Πρέβεζας και το αναφέρει στο πιο πάνω σχόλιο ο Τομεάρχης, έτσι και στο συγκεκριμένο σημείο απέναντι από το κοιμητήριο , θα πρέπει να καθαριστούν τα αγριόχορτα, δεν είναι τόσο δύσκολο δηλαδή. Έτσι δεν είναι Γρηγόρη;

 

Χαμός ΠΑΟΚτζήδων στην Πρέβεζα…

Ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί με δύο νίκες επί της Γάνδης στους 8 της Ευρώπης στο Κόνφερανς ληγκ και βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια!

ΠΑΟΚτζήδες ξεκίνησαν πορεία στην Πρέβεζα, που πέρασε από τον κόμβο του Φόρου, έφτασε στη Λεωφόρο Ιωαννίνων και από τη Λεωφόρο Ιωαννίνων στον κόμβο του Φόρου!

Με ηδονικό τρόπο ξεδίψασαν τη μεγάλη πρόκριση , ενώ έγινε αναφορά και σε γούρια που παίζουν το ρόλο του σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Έχω μια… “εμμονή”… κουκλίτσα αληθινή τη λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ… ή τη λένε Γρηγόρη Κουμπή;

Το “Έχω μια αδερφή κουκλίτσα αληθινή τη λένε Βόρειο Ήπειρο, την αγαπώ πολύ” το μάθαιναν τραγουδάκι στα σχολεία τέλη της δεκαετίας του 7ο.

Με τέτοια τραγούδια δηλητηρίαζαν τα μυαλά μικρών παιδιών φίλες και φίλοι. Επεκτατισμοί, προσάρτηση εδαφών και ιμπεριαλιστικό περιοεχόμενο σε μικρά παιδιά και το συγκεκριμένο τραγουδάκι το μάθαιναν και σε μαθητές σχολείου στην Πρέβεζα! Τώρα επειδή προσπάθησαν ανεπιτυχώς και ατυχώς να μου φορτώσουν εμμονή με τον αντιδήμαρχο Γρηγόρη Κουμπή, χτύπησαν λάθος πόρτα. Ίσα-ίσα ακόμα κι αν από το περιβάλλον του μπορεί να συνδέουν τις λέξεις τοξικότητα και Τομεάρχης, εμένα ο Γρηγόρης μου είναι συμπαθής. Από εκεί και πέρα είναι αντιδήμαρχος θα υποστεί και την κριτική που επιβάλλεται και βέβαια δημόσια με κείμενα τον έχουμε επαινέσει. Δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε τα κακώς κείμενα, όπως δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε και τα θετκά. Κι αν θέλετε την άποψή μου; Μέχρι στιγμής ο Γρηγόρης τα καταφέρνει και δίνει λύσεις άμεσα!

 

Πάρτυ Γεωργάκου στο χωριό ή πάρτυ Γεωργάκου στα χωριά;

Πρώτ’ απ’ όλα σε αυτή τη συγκυρία το να αναλάβει δήμαρχος την πρωτοβουλία για φιλοξενία Προσφύγων από την Ουκρανία, είναι υπέρ το δέον θετική πρωτοβουλία. Το έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και μπράβο του! Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δε θυμάμαι δήμαρχο εν ενεργεία να είναι τόσο δυνατός στα χωριά του διευρυμένου δήμου Πρέβεζας κι αυτό ασφαλώς προσθέτει δυναμική και στην παράταξή του. Τώρα σε ότι αφορά τη δυναμική μέσα στην πόλη της Πρέβεζας, αυτό είναι σίγουρα ένα άλλο θέμα και είναι κάτι που θα φανεί, εάν και εφόσον γέρνει προς τη μία πλευρά το πράγμα ή προς την άλλη…

 

Μετά τη Λούτσα, σειρά έχει η Αμμουδιά και τα … γατάκια σκούζουν!

Μεγάλη μαγκιά, πολύ σημαντική επένδυση ήταν αυτή που έκανε ο δήμος Πάργας που υπέγραψε τα συμβόλαια για την αξιοποίηση του ακίμνητου στη Λούτσα με την εταιρεία BLACK DELTA συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Σε αυτή την κίνηση δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για αντιπολιτευτικές κορώνες, λες μπράβο και σταματά εκεί. Δεν μπορείς να βρεις δηλαδή πειστικά επιχειρήματα για το αντίθετο. Τι θα κάνεις δηλαδή, θα βαφτίσεις το ψάρι, κρέας; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!Και μετά την αξιοποίηση του ακινήτου στη Λούτσα, σειρά έχει η Αμμουδιά. Καλή επιτυχία και σε αυτό το εγχείρημα!

 

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα