Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:51

Δικαστική απόφαση υπέρ του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, ενάντια στον σύλλογο Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ

874 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/03/2022, 2:01 μμ | 0 σχόλια

 

Δελτίο τύπου

Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΚΤΕΛ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΕ», που εδρεύει στην Πρέβεζα, Λεωφόρος Ιωαννίνων αριθ. 205Α και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 097339050.
—–…—–
Το ΚΤΕΛ Ν Πρέβεζας ΑΕ, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης από το Εφετείο Ιωαννίνων με την οποία δικαιώθηκε ο αγώνας μας απέναντι στο σύλλογο ιδιοκτητών ΤΑΞΙ. Με την απόφαση αυτή, επιτρέπεται η επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών, υπεραστικών γραμμών των λεωφορείων μας εντός της Πρέβεζας στις προκαθορισμένες και υφιστάμενες θέσεις.
Επίσης προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενόψει επαναλαμβανομένων ανακριβών δημοσιευμάτων περί συνδικαλιστικής διώξεως και άδικης απόλυσης εργαζομένου μας, σας ενημερώνουμε ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δεν ήταν εργαζόμενος της ΚΤΕΛ Ν Πρέβεζας ΑΕ, αλλά ο μοναδικός εργαζόμενος του προμηθευτικού συνεταιρισμού, του οποίου η εργασιακή σχέση διακόπηκε λόγω της διακοπής των εργασιών του συνεταιρισμού επί 2 και πλέον έτη.
Το ΚΤΕΛ Ν Πρέβεζας ΑΕ βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του πολίτη και του επιβατικού κοινού, εκτελώντας ακόμη και με ζημία δρομολόγια σε κάθε απομακρυσμένη γωνιά του νομού, προσφέροντας και
όχι στερώντας την εργασία σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, ενώ η διοίκησή του απαρτίζεται από σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους του μόχθου. Οι δικαστικές αποφάσεις, αποδεικνύουν το σύννομο της λειτουργίας μας.
Για το ΚΤΕΛ Ν ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΕ
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Απόστολος Αν Τάσσης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα