Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:13

Άφαντοι καταγγέλουσα & μάρτυρες κατηγορίας: Ελεύθεροι δύο αλλοδαποί που κατηγορήθηκαν για βιασμό

512 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/03/2022, 8:26 μμ | 0 σχόλια

Απρόσμενη τροπή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης φοιτήτριας τις Απόκριες στο Ρέθυμνο. Αποφυλακίζονται οι δύο αλλοδαποί, που κατηγορούνταν για την καταγγελλόμενη επίθεση.

Σε πρώτο βαθμό, το 2021 το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο Ρέθυμνο είχε κρίνει ενόχους για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας, έναν 39χρονο και έναν 43χρονο, υπηκόους Πακιστάν για την κατηγορία της «γενετήσιας πράξης από κοινού και από κοινό δόλο σε αδύναμο πρόσωπο ανίκανο προς αντίσταση».

Την Πέμπτη (24.03.2022), στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί η υπόθεση του βιασμού μίας 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο, τις Απόκριες του 2020.

Ωστόσο, η υπόθεση πήρε απρόσμενη τροπή, καθώς, τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας ήταν… άφαντοι!

Ρέθυμνο: Το χρονικό του «βιασμού»
Ειδικότερα, στο Ρέθυμνο στις 2 Μαρτίου 2020, οι δύο αλλοδαποί αφού προσέγγισαν τη 19χρονη, η οποία βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, την οδήγησαν στην παραλία της πόλης. Εκμεταλλευόμενοι την ανικανότητά της να αντισταθεί εξαιτίας της μέθης, της έβγαλαν τα ρούχα και τα εσώρουχα και τη βίασαν…

Το δικαστήριο δέχτηκε την κατηγορία και καταδίκασε τους δύο κατηγορούμενους.

Ωστόσο, κατά τη σημερινή (σ.σ. 24.03.2022) ακροαματική διαδικασία, ούτε η νεαρή φοιτήτρια έδωσε το παρών, αλλά ούτε και κάποιος από τους μάρτυρες κατηγορίας!

Τελικά επέβαλε στους μάρτυρες χρηματική ποινή 120 ευρώ και να πληρώσουν τα έξοδα της δίκης. Ακόμα, έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και διέταξε αναστολή εκτέλεσης των ποινών για τους δύο καταδικασθέντες, οι οποίοι θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα