Παρασκευή, 26/04/2024 | 21:19

Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ (video)

650 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/03/2022, 7:18 πμ | 0 σχόλια

Ένα κακό αστείο του Κρις Ροκ σχετικά με το λουκ της γυναίκας του Γουίλ Σμιθ, ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω κάτω στην τελετή απονομής των Όσκαρ
Αν και στην αρχή πολλοί νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο καλοστημένο τρικ της παραγωγής, τελικά το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ φαίνεται πως ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Και προήλθε εξαιτίας ενός κακού αστείου που έκανε ο Ροκ για το λουκ της γυναίκας του Σμιθ.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre για να ανακοινώσει τον νικητή της κατηγορίας του Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, είπε ότι η Τζάνα Πίνκετ Σμιθ μοιάζει σαν να παίζει στην ταινία «G.I. Jane», εξαιτίας του ξυρισμένου κεφαλιού της. Αυτό φαίνεται πως έβγαλε από τα ρούχα του τον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Ροκ.

 

Εκείνη τη στιγμή πολλοί θεατές «πάγωσαν» και θεώρησαν ότι πρόκειται για αστείο. Μόνο που όταν ο Σμιθ τελικά γύρισε στη θέση του εκνευρισμένος, φώναξε δυνατά «κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γαμ…ο στόμα σου». Κάπου εκεί τα αστειάκια κόπηκαν. Σίγουρα αυτή ήταν με διαφορά η πιο άβολη στιγμή της βραδιάς των Οσκαρ.

ΟWill Smith έγραψε ιστορία στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, αλλά όχι μόνο επειδή κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard». Λίγο νωρίτερα είχε ανεβεί ξαφνικά στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock μετά από ένα αστείο που έκανε ο τελευταίος για την αλωπεκίαση της συζύγου του Smith, Jada Pinkett Smith.

Συγκεκριμένα, ο Rock αστειεύτηκε ότι η Pinkett παίζει στην ταινία «G.I. Jane 2», προφανώς αναφερόμενος στο ξυρισμένο κεφάλι της. Η ηθοποιός έχει διαγνωστεί με αλωπεκία από το 2018 και έκτοτε μιλάει ανοιχτά για την πάθησή της και δεν διστάζει να δείξει το γυμνό κεφάλι της, θέλοντας να ενημερώσει και να εμψυχώσει και άλλες γυναίκες.

Στην παραλαβή, πάντως, του βραβείου του ο Smith έδειξε μετανιωμένος για την πράξη του, ζητώντας συγγνώμη από την Ακαδημία και προσθέτοντας πως «η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα