Τρίτη, 19/03/2024 | 13:48

Πάνω από 14 εκ € τα επόμενα 40 χρόνια θα λάβει ο Δήμος Πάργας

573 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/03/2022, 9:48 πμ | 0 σχόλια

Πάνω από 14 εκ € τα επόμενα 40 χρόνια θα λάβει ο Δήμος Πάργας.-Υπογράφηκε η μίσθωση του ακινήτου στο Κλιμάτι (πρώην κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ)

Δελτίο τύπου Δήμου Πάργας

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς και ο εκπρόσωπος της εταιρίας “BLACK DELTA ENTERTAINMENT SERVICES” Χαράλαμπος Μπαρούτας υπέγραψαν την συμβολαιογραφική πράξη μίσθωσης του ακινήτου στην θέση Κλιμάτι (πρώην κατασκηνώνεις ΤΥΠΕΤ).
Από την σύμβαση ο Δήμος Πάργας θα εισπράττει μίσθωμα 330.000€ κατά έτος, με ποσό που θα ξεπεράσει τα 14 εκ € σε βάθος 40 ετίας. Επιπλέον η επιχείρηση δεσμεύεται να προσλάβει το 50% τουλάχιστον του προσωπικού που θα απασχολεί κατά προτεραιότητα από δημότες της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας, καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου.

 


Ολοκληρώθηκε έτσι μια πρωτόγνωρη για την περιοχή συμφωνία, που λόγω του υψηλού μισθώματος απαιτούσε σοβαρά βήματα και ιδιαίτερες νομικές διαδικασίες, ώστε να αντιμετωπιστούν γραφειοκρατικές δυσκολίες και να εξασφαλιστούν με απόλυτη διαφάνεια τα συμφέροντα του Δήμου, κάτι που αποτέλεσε αδιαπραγμάτευτη θέση της Δημοτικής Αρχής σε όλη την διαδικασία μίσθωσης.
Κύριος γνώμονας είναι ο Δήμος Πάργας να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία, να μπορέσει να γίνει οικονομικά αυτόνομος και να ενισχύσει την ανάπτυξη και την απασχόληση στην περιοχή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα