Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:25

Aπαντήσεις και εξελίξεις για τα τρία αδερφάκια που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια

658 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/02/2022, 8:53 πμ | 0 σχόλια

Η τραγωδία έχει προκαλέσει ένα κύμα συγκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα. Συγκινεί η μητέρα τους, με τις αναρτήσεις της…

Η Πάτρα και ολόκληρη η χώρα παραμένει ανάστατη από το μεγάλο κακό, που χτύπησε την οικογένεια. Οι γονείς είδαν και τα τρία τους παιδιά να πεθαίνουν μέσα σε τρία χρόνια, με τις συνθήκες των θανάτων να καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Οι γιατροί και οι γονείς περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που αναμένεται να φωτίσουν τις συνθήκες θανάτου.

Με δύο αναρτήσεις στο διαδίκτυο επικοινώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μάνα των τριών κοριτσιών που «έφυγαν» από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, από την ώρα της κηδείας της Τζωρτζίνας προχθές το απόγευμα. Στην πρώτη έγραψε: «Σας γέννησα, σας έδωσα ζωή! Ομως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε τη αγκαλιά μου άδεια! Ησουν το στήριγμά μου, ο λόγος που γελούσα, ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω! Ησουν μαχήτρια μέχρι τελευταία στιγμή, γελούσες, μας κοίταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου συνεχίστε εγώ είμαι εδώ παλεύω! Καλό ταξίδι μιτσιμπονάκι μου! Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου! Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ! Σας αγαπάω και τις τρεις!».

Η οικογένεια βρίσκεται σε αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας μιας και η ιατροδικαστική έρευνα δεν προσδιόρισε αιτία θανάτου. Να θυμίσουμε ότι η Μαλένα, αν και είχε λευχαιμία, πήγαινε πολύ καλά, όμως πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Ωστόσο η ηπατική ανεπάρκεια κατά τους ιατροδικαστές δεν είναι αιτία θανάτου και μάλιστα γι’ αυτό η οικογένεια είχε τότε προσφύγει δικαστικά για να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Στην περίπτωση της Ιριδας, αιτία θανάτου ήταν αγενεσία φλεβοκόμου, μία σοβαρή καρδιακή νόσος! Η Τζωρτζίνα είχε κάνει συνολικά 3 ανακοπές καρδιάς, μάλιστα την περασμένη άνοιξη είχε νοσηλευθεί στη ΜΕΘ και τελικά είχε βγει νικήτρια χάρη στις έντονες προσπάθειες των γιατρών υπό τον γνωστό επιστήμονα και διευθυντή της μονάδας Ανδρέα Ηλιάδη.

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί πως σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει η ίδια η μητέρα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» από την έρευνα που μέχρι σήμερα έχει γίνει δεν διαφαίνεται πουθενά γονιδιακό πρόβλημα. Οπότε αναμένεται και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας αλλά και η εξέταση των «ιστορικών» από τα νοσοκομεία απ’ όπου είχε περάσει η 9χρονη, ώστε να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα για τον θάνατό της.

Ηδη υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Πάτρας και Αθήνας καθώς όπως είναι γνωστό η ιατροδικαστική διερεύνηση στο κορμάκι της Τζωρτζίνας έγινε στην Αθήνα μια και σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας έχασε τη μάχη η μικρή.

ΠΗΓΗ-φωτό: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα