Πέμπτη, 25/04/2024 | 19:51

Χούλιγκανς: Ο 19χρονος που δολοφόνησαν στη Θεσσαλονίκη και ο 32χρονος που χτύπησαν στην Πρέβεζα!

1249 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2022, 4:59 μμ | 0 σχόλια

Κι ενώ όλη η Φίλαθλη Ελλάδα θρηνεί την δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, ακόμα δεν έχει κοπάσει ο πόνος και αναγκαζόμαστε να γράψουμε ότι η αηδία, η βρωμιά και η δυσωδία έφτασε δυστυχώς και στην Πρέβεζα.

Προς αυτή την κατεύθυνση κάνω έκκληση και ζητώ προκαταβολικά από τις ένστολες αρχές να είναι αμείλικτες σε τέτοια περιστατικά βίας.

Συγκεκριμένα το περιστατικό στην Πρέβεζα συνέβη την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου το μεσημέρι στην συμβολή της Λεωφόρου Ειρήνης με την Οδό Κύπρου, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Ο 32χρονος φορούσε μπουφάν με τα διακριτικά της ομάδας του Άρη, όταν 3 άγνωστοι που φορούσαν μπουφάν με διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού, τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Στα όσα κατήγγειλε ο 32 χρονος στην αστυνομία ανέφερε ότι αφού τον χτύπησαν του ζήτησαν να τους παραδώσει το μπουφάν του.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρωταγωνιστές της ωμής βίας είναι ηλίθιοι και πανηλίθιοι και στα δύο περιστατικά οι αποστάσεις είναι μικρές για να συμβεί το μεγάλο κακό.

Καλούμε τους φιλάθλους όλων των ομάδων στην περιοχή μας να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα, να απομονώσουν τέτοια άτομα και όσοι διαθέτουν στοιχεία για τα περιστατικά βίας να τα καταθέτουν στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη και να είναι παραδειγματική η τιμωρία τους.

Καμία ανοχή στο αληταριό!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα