Σάββατο, 20/04/2024 | 05:46

Υποδειγματική παρουσία του “Ανεξάρτητου” Δημήτρη Καραμανίδη στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας

983 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/02/2022, 5:34 μμ | 0 σχόλια

Ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας της παράταξης “Δήμος της καρδιάς μας” και πλέον ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. από τη μεγάλη διάθεση για προσφορά στο δήμο και τον Δημότη. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας τη Δευτέρα 31-1-2022, σίγουρα όσοι ψήφισαν τον Δημήτρη Καραμανίδη θα αισθάνθηκαν σιγουριά ότι η ψήφος τους έπιασε τόπο και πήγε σε έναν άνθρωπο που δεν τα παρατά και συνεχίζει για το καλό του τόπου, από όποια θέση βρεθεί.

Παίρνοντας τον λόγο ο Δημήτρης Καραμανίδης τόνισε κατά την αρχική του τοποθέτηση κι ενώ η διαδικασία ήταν στις ανακοινώσεις και τα προ ημερήσιας διάταξης θέματα: “Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο. Ήθελα να γνωστοποιήσω στο σώμα και στους δημότες μας ότι την Τρίτη 18 Ιανουαρίου στο πλαίσιο μιας προγραμματισμένης συνάντησης παραβρέθηκα στο υπουργείο αθλητισμού όπου και συναντήθηκα με τον υπουργό και με συνεργάτες του, πιο συγκεκριμένα με τις διευθύνσεις της τεχνικής και της οικονομικής υπηρεσίας όπου μεταξύ άλλων ζήτησα να ενημερωθώ και για το ζήτημα του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας. Με τα λύπης μου με ενημέρωσαν ότι ούτε ένα έγγραφο δεν έχει αποσταλλεί από τον δήμο μας για το συγκεκριμένο έργο από την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης, παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις που αυτά τα δύο χρόνια μου έδινε ο δήμαρχος ότι όλα βαίνουν καλώς. Κατόπιν συνενοήσεως με τις δύο υπηρεσίες πρέπει κύριε Δήμαρχε χθες και όχι αύριο να υποβάλλουμε αίτηση με την οποία θα ζητάμε την επαύξηση του ποσού από τις 290 στις 550 χιλιάδες ευρώ. Το αίτημά μας θα πρέπει να συνοδεύεται από πλήρη τροποποιημένη μελέτη, η οποία να συμπεριλαμβάνει όλα τα τεύχη. κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα διότι βρίσκεται σε μία διαδικασία μεταφοράς των έργων” Στη συνέχεια ζήτησε από το σώμα του δημοτικού συμβουλίου να τεθεί προς συζήτηση το θέμα ως προ ημερήσιας διάταξης με τίτλο: “Αίτηση Επαύξησης ποσού για το Δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας ενώ την πολιτική σπόντα του κυρίου Καραμανίδη δεν “γλίτωσε” ο Γιάννης Δαρδαμάνης, στον οποίον είπε: “Για κάτι τέτοιους λόγους κύριε Δαρδαμάνη όπως ο σημερινός, δεν παραιτήθηκα και δεν παρέδωσα τη θέση μου και την έδρα μου, όσο ανήθικο κι αν είναι αυτό, σύμφωνα με τη δική σας ηθική. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω τον τόπο μου και τους δημότες μου, όχι για να εξυπηρετήσω σκοπιμότητες.”

Πράγματι το Δημοτικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση του Δημήτρη Καραμανίδη και συζήτησε το θέμα. Ο Δημήτρης Καραμανίδης έδωσε το στίγμα του με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσει να δρα για το καλό του δήμου και των δημοτών. Ήταν δίχως άλλο μια υποδειγματική παρουσία του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Καραμανίδη, στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα