Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:54

Του ζήτησε πίσω τα δανεικά και βρέθηκε με μια σφαίρα στο πόδι – «Φύγε γιατί θα σε σκοτώσω»

914 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/02/2022, 3:03 μμ | 0 σχόλια

Αιματηρό επεισόδιο με 67χρονο να οπλίζει και να πυροβολεί 48χρονο που ζητούσε πίσω τα χρήματα που του είχε δανείσει…

Οι μέρες περνούσαν και παρά τις υποσχέσεις για επιστροφή των χρημάτων που είχε δανείσει δεν άλλαζε τίποτα. Έτσι αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο σπίτι του 67χρονου στην Αχαϊα, αλλά τα πράγματα πήραν εφιαλτική τροπή για τον ίδιο. Ο άντρας που είχε απέναντί του, τον πυροβόλησε και τον έστειλε τραυματισμένο σε νοσοκομείο.

Τραυματισμένος από κυνηγετική καραμπίνα στο πόδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Αιγίου 48χρονος που πυροβολήθηκε από συγχωριανό του στο χωριό Κουνινά του Δήμου Αιγιαλείας στην Αχαϊα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το θύμα χθες το βράδυ (03-02-2022) επισκέφθηκε το σπίτι του 67χρονου προκειμένου να του ζητήσει την επιστροφή των χρήματων που του είχε δανείσει.

Βρήκε τον ηλικιωμένο στην αυλή την ώρα που καθάριζε την καραμπίνα του και σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην κατάθεση του ο 48χρονος, ο δράστης δεν δίστασε να οπλίσει και να τον πυροβολήσει στα πόδια, τραυματίζοντας τον στο πέλμα. Μάλιστα «γέμισε» για δεύτερη φόρα το όπλο, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει!

Το θύμα αν και τραυματισμένο κατευθύνθηκε στο σπίτι του και ενημέρωσε την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στην περιοχή, διενεργώντας έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, καθώς τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του, όπου και του πέρασαν χειροπέδες.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε νόμιμα την καραμπίνα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.Ο 48χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει λόγο ανησυχίας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα