Τρίτη, 23/04/2024 | 19:13

Στέργιος Γιαννάκης: Η σύγκλητος γνωμοδότησε, τώρα μιλάμε εμείς

1058 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/02/2022, 10:48 πμ | 0 σχόλια

Παρά την ομόφωνη διεκδίκηση ΟΛΩΝ των Φορέων του Νομού μας, παρά την πάνδημη τοποθέτηση της κοινωνίας, παρά τις πολλές και σε όλα τα επίπεδα δράσεις των Αιρετών μας εκπροσώπων, παρά και τις δικές μου παρεμβάσεις στην Βουλή, μέσω Ερωτήσεων και Αναφορών για την παραμονή στην Πρέβεζα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, τελικά υπερίσχυσε το συμφέρον των καθηγητών που παράτυπα δεν μένουν στην Πρέβεζα και υπάρχει η προκλητική μεν, σεβαστή δε, γνωμοδότηση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Περιμέναμε να πρυτανεύσει η λογική και το δίκαιο του τόπου μας, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε από τη Σύγκλητο που συντεχνιακά έκανε δεκτό το αίτημα των καθηγητών.
Εξυπακούεται ότι η γνωμοδότησή της δεν έχει οριστικό χαρακτήρα.
Η Σύγκλητος λοιπόν γνωμοδότησε και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε εμείς. Δεν υπάρχει τετελεσμένο.
Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας θα πουν την τελευταία λέξη και θα δρομολογήσουν τη θετική ή αρνητική εξέλιξη.
Αυτό που δεσμεύομαι να κάνω απέναντι σε όλους τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας – γιατί για μένα αυτή είναι η μέγιστη επιλογή -είναι να δώσω το άπαν των δυνάμεών μου σε συνεργασία με όλους τους αιρετούς φορείς για να ανατρέψουμε όλοι μαζί τις προθέσεις της Συγκλήτου.
Θα δώσουμε τη μάχη μέχρις εσχάτων για παραμονή του Πανεπιστημιακού Τμήματος Χρηματοικονομικής και Λογιστικής στην Πρέβεζα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα