Σάββατο, 20/04/2024 | 15:48

Πρέβεζα: Πλημμυρισμένη στα φώτα και την πολυχρωμία της Αποκριάς

693 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/02/2022, 2:36 μμ | 0 σχόλια

Παρά τις απαγορεύσεις στα χρόνια της Πανδημίας του κορονοϊού, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, έβγαζε και βγάζει αντανακλαστικά με έντονα αρώματα Αποκριάς.
Πάντα το Καρναβαλικό Στοίχημα ήταν παραπάνω Καρναβαλιστές, παραπάνω Γκρουπ, παραπάνω στολισμοί, παραπάνω… Αποκριά!

Η είσοδος της πόλης της Πρέβεζας στη Λεωφόρο Ιωαννίνων, δείχνει φωτεινή και πολύχρωμη με τους μικρούς αποκριάτικους φωτοσωλήνες του Δήμου Πρέβεζας, ενώ τη διαφορά κάνουν οι μεγάλοι Αποκριάτικοι φωτοσωλήνες στη Λεωφόρο Ειρήνης που είναι επίσης του Δήμου Πρέβεζας και μακάρι να είχε προμηθευτεί κι άλλους μεγάλους ο Δήμος.

Όλοι οι Καρνάβαλοι, οι κορδέλες, τα πανό που χρησιμοποιούνται ως αποκριάτικοι στολισμοί ανήκουν στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Σε συνεργασία με συνεργείο του Δήμου Πρέβεζας, μεταφέρθηκαν οι Καρνάβαλοι και στολίστηκε με Κορδέλες ο κόμβος του Φόρου, από τον Χρήστο Λούπα και τον Κώστα Βλάχο.

φέτος για πρώτη φορά στα χρονικά στολίστηκε με Αποκριάτικες πολύχρωμες κορδέλες η οδός μπιζανίου στην Πρέβεζα, ύστερα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Καραμανίδη και της ομάδας του!

Η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική, η επιλογή των χρωμάτων απίστευτη και αυτός ο στολισμός έδωσε Αποκριάτικο χρώμα στην ιστορική οδό Μπιζανίου.

Τα κτίρια της Μπιζανίου που στέκουν σαν Βενετσιάνικες φιγούρες ταίριαξαν γάντι με τα Αποκριάτικα χρώματα.

Η Πρέβεζα, είναι μια πόλη πλημμυρισμένη στα Αποκριάτικα χρώματα, μια πόλη πλημμυρισμένη στην πολυχρωμία της Αποκριάς!

Αποκριάτικη παρέλαση θα γίνει; Θα δοθεί το ελεύθερο προς αυτή την κατεύθυνση;

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα