Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:24

Λευτέρης Οικονόμου από την Πρέβεζα: Χαμηλά η εγκληματικότητα στην Ήπειρο

651 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/02/2022, 10:08 μμ | 0 σχόλια

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου στην εορτή του πολιούχου και προστάτη της Πρέβεζας Άγιου Χαραλάμπους. Ο κ. Οικονόμου την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, είχε διαδοχικές συναντήσεις με αξιωματικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Πρέβεζας και την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Πρέβεζας.

Ανήμερα του Αγίιου Χαραλάμπους συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις και απηύθυνε χαιρετισμό στην λιτή δεξίωση που παρέθεσε ο Δήμος Πρέβεζας, στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα.

Ο Υφ.Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Πρέβεζας για την πρόσκληση, ενώ και ο ίδιος δεν παρέλειψε να ξεκινήσει την ομιλία του με τον θάνατο του 19 χρονου στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα τα περιστατικά βίας, εκφράζοντας την άποψη ότι πρέπει να ξαναβρούμε τους αξιακούς μας κανόνες σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία και να επιστρέψουμε στις παραδόσεις μας και την οικογενειακή αγωγή που αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για γενιές Ελλήνων.
Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στους κινδύνους που κρύβουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, διαδίκτυο κλπ, ενώ χαρακτήρισε την Ήπειρο ως μια από τις πιο φιλήσυχες περιοχές στην Ελλάδα.
Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος πέραν των αναφορών του στον βίο , τη δράση και τις διδαχές του Αγίου Χαραλάμπους στάθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Μητρόπολη για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού μέσω της ανάδειξης της περιοχής μας ως σταθμό του Αποστόλου Παύλου αλλά και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
Τις ευχές του απηύθυνε και ο Μητροπολίτης Κίτρου, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.Γεώργιος, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στον Απόστολο Παύλο και στο πόσο έχει συμβάλλει η ανάδειξη της εκεί παρουσίας του, στην προσέλκυση επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τέλος έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων από τον Μητροπολίτη και τον δήμαρχο Πρέβεζας προς τους επίσημους προσκεκλημένους οι οποίοι και ευχαρίστησαν θερμά για την υποδοχή και την φιλοξενία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα