Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:37

Δράσεις στα Γιάννενα, Καταφύγιο αδέσποτων η Πρέβεζα; “Καρφώνει” Κυπριωτέλη, ο Διακομιχάλης-Γράφει ο Σπ. Πλέουρας

670 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/02/2022, 8:54 πμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 12…

Γέρασα μ’ ένα παιδικό παντελονάκι και το πλοίο δε φάνηκε ακόμη..
Σε σφίγγω πιο πολύ γιατί κρυώνω
το κορμί μου δρόμος, που εκτελούνται δημόσια έργα
κομπρεσέρ μ’ ανοίγουν και με κλείνουν…Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα…

Από το τραγούδι “Φοβάμαι” σε ερμηνεία Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στίχοι Ανδρέα Πανταζή και σύνθεση Γιάννη Ζουγανέλη…

Ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο του προγράμματος της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συνέχισε τις δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων της πόλης με στόχο την ενημέρωση τους για την ζωοφιλία.
Αυτή την φορά η κτηνίατρος του Δήμου Χαρά Γκουντουβά και μέλη των φιλοζωικών σωματείων Κι.Δι.Ζω και ΑΝΙΜΑ επισκέφτηκαν το νηπιαγωγείο “Μυστικό Κλειδί” και ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για το πρόγραμμα της διαχείρισης των αδέσποτων και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για τους τρόπους που πρέπει να προσεγγίζουν και να ταΐζουν ενα αδέσποτο ζωάκι…

Στην Πρέβεζα τι γίνεται φίλες και φίλοι με το μεγαλειώδες, σύγχρονο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο (Το να τ΄άλλο, ξέρω γω;), Καταφύγιο των αδέσποτων ζώων; Δεν είχαμε από τη Δημοτική αρχή Πρέβεζας δέσμευση ότι θα δημιουργηθεί σύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων σκύλων σε εύλογο χρονικό διάστημα; Δεν είχαν πει ότι τρέχουν οι διαδικασίες;
Που είναι; Που βρίσκεται; Μήπως εσύ πασά μου Γρηγόρη Κουμπή που και σ’ αυτόν τον τομέα τα καταφέρνεις “περίφημα” μπορείς να μας δώσεις μια επίσημη ενημέρωση;
Πέρασαν δύο χρόνια, υπάρχει χρονικός ορίζοντας αποπεράτωσης του έργου; Θα γίνει κι αν ναι, πότε θα είναι έτοιμο; Ο κύριος Δήμαρχος κάποια δήλωση για το θέμα; Αφήστε τα… μυστικά και πείτε κάτι ντε!
Εδώ τα μυστικά έφαγαν ολόκληρο… Αλή Πασά, πασάδες μου!

Η κατάσταση στο Νεοχώρι είναι δραματική οι συνθήκες για τα αδέσποτα είναι τραγικές , όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, τόσο μεγαλώνει η προσβολή για τον πολιτισμό μας με αυτό που συμβαίνει εκεί…


“Καρφώνει” τον Στρατή Κυπριωτέλη, ο Μιχάλης Διακομιχάλης για το Πανεπιστημιακό τμήμα στην Πρέβεζα;

Στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έστειλε επιστολή ο Στρατής Κυπριωτέλης αναφορικά με την τοποθέτησή του για το Πανεπιστημιακό τμήμα Χρηματοικονομικής και λογιστικής στην Πρέβεζα. Τι ισχυρίζεται ο Μιχάλης Διακομιχάλης; Ισχυρίζεται ότι ο Στρατής Κυπριωτέλης παραποίησε την τοποθέτησή του και κοροϊδεύει την κοινωνία της Πρέβεζας. Κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το περιεχόμενο, ωστόσο έχοντας δημοσιεύσει την επιστολή του Στρατή Κυπριωτέλη, είναι δημοσιογραφική υποχρέωσή μας, να μεταφέρουμε και την άποψη του Μιχάλη Διακομιχάλη.

Σας παραθέτουμε το σχόλιο του Μιχάλη Διακομιχάλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΠΡΙΩΤΕΛΗ
Επειδή ο κ. Κυπριωτέλης έχει δημοσιεύσει την τοποθέτηση του για το θέμα της μεταφοράς του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, θα παραθέσω φωτογραφικά από το πρακτικό την τοποθέτηση του διότι η παραποίηση της αποτελεί κοροϊδία για όλη την κοινωνία της Πρέβεζας.

Αν ισχύει το παραπάνω και αφορά στην τοποθέτηση του Στρατή Κυπριωτέλη: “Συμφωνώ με την άποψη του κ. Σωτηρόπουλου αν και δε θέλω να φύγει από την Πρέβεζα. αλλά κοιτάζοντας μπροστά θεωρώ ότι η μόνη λύση για την επιβίωση του τμήματος είναι η μεταφορά του στα Ιωάννινα. Επίσης για τη στήριξη των δομών του τμήματος θα πρότεινα να δημιουργηθούν δύο σχολές τεχνολογικής κατεύθυνσης οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο μηχανογραφικό των υποψηφίων. Αυτές τις δομές εμείς είμαστε που θα της στηρίξουμε.” γιατί δεν ενσωματώθηκε στην επιστολή που έστειλε στα μέσα Ενημέρωσης;

Για την κοινωνία της Πρέβεζας Στρατή, ο “θλιβερός” κ. Σωτηρόπουλος με τον οποίον εσύ συμφωνείς-εάν συμφωνείς- είναι persona non grata, κοινώς ανεπιθύμητο πρόσωπο…

Αν δεν ισχύει το παραπάνω και το λέει ο Μιχάλης και δεν το επιβεβαιώνουν και άλλοι παράγοντες από το Πανεπιστημιακό τμήμα Χρηματοοικονομικής και λογιστικής, βγες και κάνε μια διάψευση.

Να διαψεύσεις ότι συμφώνησες με την άποψη του “θλιβερού” Σωτηρόπουλου και να διαψεύσεις ότι είπες : “ότι η μόνη λύση για την επιβίωση του τμήματος είναι η μεταφορά του στα Ιωάννινα”

Και κάτι άλλο, εκεί που το πράγμα έβραζε και συγλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας με τη συμμετοχή των φορέων του τόπου, ο Μιχάλης Διακομιχάλης ήταν εκεί-Όπως και ο Μιλτιάδης Παππάς κ.α.- και υπερασπίστηκε με σθένος την παραμονή του Πανεπιστημιακού τμήματος στην Πρέβεζα ενώ ο Στρατής Κυπριωτέλης έλαμψε δια της απουσίας του σε κείνη την κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Θέλω να εκφράσω για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Φραγκούλη στους δικούς του ανθρώπους.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα ξεχάσω ότι σε εποχές που η λέξη “πρόοδος” ήταν άγνωστη σε μια κοινωνία βουτηγμένη στη συντήρηση και την κακομοιριά, ο Γιώργος ήταν η προσωποποίηση της προόδου. Οι ελάχιστοι που τότε είχαμε μακριά μαλλιά και σκουλαρίκι είμασταν “Δακτυλοδειχτούμενοι” κι όμως ο Καθηγητής Γιώργος Φραγκούλης μας αντιμετώπιζε με χαμόγελο, θετική συμπεριφορά και πολύ χιούμορ. Και προοδευτικοί ήταν σχεδόν όλοι οι καθηγητές στο συγκεκριμένο επαγγελματικό λύκειο και ο Νίκος Τριάντος και ο Γρηγόρης Χρηστάνης και (Αχ ψυχάρες ο παράδεισος μεγάλωσε έρχεται και ο Γιώργος στην παρέα σας) και ο Χρήστος Τσώκος που είναι εν ζωή ο άνθρωπος και να τα χιλιάσει!

Χρόνια πολλά στα Δίδυμα αδέρφια μου Νίκο και Αθηνά που η σημερινή ημέρα, είναι ημέρα γεννεθλίων τους!

Να ευχηθώ χρόνια πολλά για τα γεννέθλιά του και στον φίλο Διονύση Καλλίνικο, αν και ευχή σαν αυτές που σπανίζουν έκανε ο Β.Β. που έγραψε στον Διονύση: Δήμαρχε; Χρόνια πολλά και καλά και να είναι η ζωή σου νόστιμη σαν τα γλυκάδια που έχει μέσα το κοκορέτσι, ασφαλής σαν την πάνα από το φρυγαδέλι, γερή σαν το κόκκαλο της προβατίνας και για όλους αυτούς που προσεχώς ίσως ξυνίσουν, ας φάνε τζατζίκι με μπόλικο σκόρδο. Πολύχρονος και να τα 100στήσεις!

“‘Αγιε Νικόλα” φύλαγε κι Άγια θαλασσινή, μη γίνουμε “ΤΕΞΑΣ” και πέσει κι άλλο “Αλατοπίπερο”.

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα