Τετάρτη, 17/04/2024 | 01:34

Δολοφονία σε χωράφι από τον πατέρα και τους δύο γιους του – Το έγκλημα και η σκοτεινή του αλήθεια

792 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/02/2022, 1:43 μμ | 0 σχόλια

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της αστυνομίας για τον θάνατο 73χρονου. Η δολοφονία του ξεσκεπάστηκε και οι δράστες φέρονται να έχουν ομολογήσει. Το έγκλημα έχει παγώσει την τοπική κοινωνία…

Η δολοφονία του 73χρονου στη Μεσσηνία σημειώθηκε σε χωράφι, με τους αστυνομικούς να αξιοποιούν τα στοιχεία και τις πρώτες μαρτυρίες και να ξεσκεπάζουν το έγκλημα. Οι φερόμενοι ως δράστες, ένας πατέρας με τους δύο γιους του, επιτέθηκαν στον άτυχο άντρα και του έδωσαν τη χαριστική βολή με ένα εργαλείο, πιθανότατα κάβουρα. Δράστες και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές και αυτό ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία. Αυτό αποδείχθηκε κλειδί στο δρόμο της εξιχνίασης, καθώς μετά τις πρώτες καταθέσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τρία άτομα που αργότερα έμελλε να ομολογήσουν όλα όσα είχαν κάνει.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες βράδυ (19-02-2022) η Αστυνομία, για τη δολοφονία του 73χρονου, που βρέθηκε νεκρός και χτυπημένος στο χωράφι του στο Τζάνε, το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στον τόπο του εγκλήματος, καθώς και ο ιατροδικαστής, διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο, πιθανόν κάβουρα, ενώ το θύμα έφερε και ίχνη στραγγαλισμού.

Αμέσως με βάση μαρτυρίες, ξεκίνησαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, με προσαγωγές υπόπτων. Τελικά προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, ενος πατέρα, 68 ετών, με τους δύο γιούς του, ηλικίας 39 και 38 ετών, που φέρονται σύμφωνα με την Αστυνομία ως οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, δράστες και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές. Και οι τρεις φέρονται να έχουν ομολογήσει τη δολοφονία που διέπραξαν. Υπενθυμίζεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες, εγκατέλειψαν το θύμα τους, στο χωράφι και απομακρύνθηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα