Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:13

Δήμος Ιωαννιτών: «Εμπλουτίστηκε» το πρώτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο

490 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/02/2022, 1:40 μμ | 0 σχόλια

Δώδεκα νέα μονόζυγα προστέθηκαν στο πρώτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο του Δήμου Ιωαννιτών στην παραλίμνια περιοχή (τέρμα οδού Βογιάννου).
Έτσι λοιπόν οι συμπολίτες θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν και όλες τις ώρες της ημέρας εκτός από τα όργανα βάδισης, έλξεων και πιέσεων των ώμων, ποδήλατα ελλειπτικά, πάγκους κοιλιακών κλπ., να χρησιμοποιούν για τη μυϊκή τους ενδυνάμωση τα σύγχρονα και πιστοποιημένα μονόζυγα.
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Τσόλης πρόκειται για μια παρέμβαση που δίνει νέα ώθηση στην ενασχόληση των πολιτών κάθε ηλικίας και φύλου με τον αθλητισμό σε όλες τις μορφές και με πολλούς τρόπους εκγύμνασης.


Η άσκηση κάθε είδους, επισημαίνει ο κ. Τσόλης, πέρα από τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία και την καλή φυσική κατάσταση του σώματος είναι μία διέξοδος για να βγουν οι συμπολίτες από το σπίτι και να αθληθούν και καταλήγει: «Η δημιουργία του πρώτου αθλητικού υπαίθριου δημοτικού πάρκου του Δήμου Ιωαννιτών έγινε μία συνήθεια που ήρθε όχι απλά για να μείνει αλλά και να αυξηθεί και σε άλλα σημεία της πόλης».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα