Τετάρτη, 24/04/2024 | 02:39

Ένωση ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου: Εξελέγη πρόεδρος ο Αντώνης Μουντάκης- Στην εξελεγκτική ο Σπύρος Πλέουρας

475 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/02/2022, 11:16 πμ | 0 σχόλια

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στην Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού τύπου.

Η τεράστια προσφορά του Αντώνη Μουντάκη στην Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου ήρθε ως φυσικό επακόλουθο για την εκλογή του για 3η θητεία στη θέση του προέδρου από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ένωσης.

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντώνης Μουντάκης ευχαρίστησε τα μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ. σημειώνοντας: “Η εκλογή μου -για τρίτη συνεχόμενη θητεία- στη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα. Η συγκινητική στήριξη της συντριπτικής πλειοφηφίας των μελών από ολόκληρη τη χώρα, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω με όλες τους τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων του συνδικαλιστικού μας φορέα, μαζί με τους συναδέλφους που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. Εύχομαι μια δημιουργική θητεία που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του κλάδου μας και στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Και αυτή τη φορά καλώ όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται δίπλα στην Ε.Ι.Ε.Τ., όπως πολλοί έκαναν μέχρι σήμερα. Το σύνθημα μας παραμένει: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!”

Ο ιδιοκτήτης-Εκδότης της εφημερίδας ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση Σπύρος Πλέουρας από την Πρέβεζα εξελέγη στην Εξελεγκτική επιτροπή της Ε.Ι.Ε.Τ.

Σπύρος Πλέουρας: “Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ένωσης ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου εξέλεξε ξανά πρόεδρό μας τον Αντώνη Μουντάκη, έναν άνθρωπο που ήταν σε κάθε βήμα μας σύμμαχος και πάντα πρόθυμος να δώσει λύσεις στα ζητήματα του κλάδου μας. Είναι ευτύχημα για την Ε.Ι.Ε.Τ. που στο τιμόνι της είναι ξανά ο Αντώνης Μουντάκης. Ταυτίζομαι με τη φιλοσοφία του και τον συγχαίρω και για τους αγώνες του αλλά και για την επανεκλογή του. Του εύχομαι από καρδιάς σιδεροκέφαλος και θα είμαι πάντα δίπλα του. Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού τύπου, έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να είναι αισιόδοξη για την επόμενη μέρα. Θερμά συγχαρητήρια Αντώνη!”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα