Τρίτη, 16/04/2024 | 19:25

MEGA Σαββατοκύριακο: Ποδαρικό από τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας και τον Άγιο Θωμά

839 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/01/2022, 9:03 πμ | 0 σχόλια

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας και σύλλογος Αγίου Θωμά, ένας ομολογουμένως υπέροχος συνδυασμός. Από τη μία η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας που προβάλλει με κάθε τρόπο την περιοχή σε κεντρικά και περιφερειακά τηλεοπτικά Κανάλια, από την άλλη ο μοναδικός, ασύγκριτος σύλλογος του Αγίου Θωμά, μςε τις αστείρευτες εμπνεύσεις, δημιουργίες και παρεμβάσεις.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας και ο σύλλογος του Αγίου Θωμά, έκαναν ποδαρικό στην προβολή του τόπου μας, το Σάββατο ανήμερα της πρωτοχρονιάς στην τηλεοπτική εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και μπορούμε ασφαλέστατα να πούμε ότι συνολικά η περιοχή μας έκανε καλό ποδαρικό, μπήκε με το δεξί στο 2022 αναφορικά με την προβολή της.

Οι γυναίκες του Αγίου Θωμά, παρουσίασαν σε γαστρονομικό επίπεδο παραδοσιακά φαγητά και γλυκά που είθισται να υπάρχουν στο εορταστικό τραπέζι στην περιοχή μας, αυτές τις μέρες και απέσπασαν το ενδιαφέρον των παρουσιαστών της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας και ο σύλλογος του Αγίου Θωμά, είπαν με τον δικό τους ιδιαίτερο μήνυμα για καλή χρονιά σε όλη την Ελλάδα και έστειλαν μηνύματα προβολής δημιουργίας και προόδου του τόπου μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα