Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:20

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος-Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο θείος του

890 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/01/2022, 10:13 πμ | 0 σχόλια

Δεν έχει τέλος η τραγωδία με την παρέα που πήγε για κυνήγι στην Άρτα και ο 16χρονος σκότωσε πυροβολώντας κατά λάθος τον 33χρονο Θείο του, ενώ έστρεψε το όπλο πάνω του, με αποτέλεσμα η κατάσταση του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στο νοσοκομείο Άρτας, μετά και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο 16χρονος έφερε διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο και σοβαρά τραύματα στον αριστερό πνεύμονα.
Με την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου Νοσοκομείου και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης του οι θεράποντες ιατροί, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Άρτας έδωσε μάχη και με το χρόνο, ενώ ακόμα και γιατροί που δεν εφημέρευαν, έσπευσαν να ενισχύσουν τη χειρουργική ομάδα, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και να σωθεί ο 16χρονος.

Μετά την τραγωδία που γράφτηκε η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του. Ο πρώτος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο ανήλικος.

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα