Παρασκευή, 26/04/2024 | 02:23

Πρέβεζα: Τρικυμία εν κρανίω στην παράταξη Γεωργάκου;-Ακόμα να συνέρθουν από τις αποχωρήσεις

1209 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/01/2022, 12:38 μμ | 0 σχόλια

Το πλήγμα και το σοκ από τις αποχωρήσεις Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνάς Κωνσταντάκη δεν έχουν κοπάσει στην παράταξη Γεωργάκου και είναι ως ένα βαθμό φυσιολογικό, αφού οι εξελίξεις αυτές είναι ακόμα νωπές με όλον αυτόν τον αναβρασμό που επικρατεί και σε δημότες της Πρέβεζας που στήριξαν τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

Σας θυμίζουμε από την αρχή της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής υποψήφιοι δημοτικοί της σύμβουλοι ένιωσαν ότι “αδειάστηκαν” από νωρίς από τη σημερινή δημοτική αρχή και τον σημερινό δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και μάλιστα δε δίσταζαν να κατακεραυνώνουν με αιχμηρά σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το 1/4 της παράταξης Γεωργάκου αποχώρησε (ήταν 8 έμειναν 6) κι αυτό σαφώς και στοιχίζει και σε επίπεδο διοίκησης και πλειοψηφίας αλλά και επικοινωνίας στη σημερινή δημοτική αρχή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη που παραχώρησε ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη στο Ράδιο Πρέβεζα.

Δεν είναι ηθικό είπε ο Γιάννης Δαρδαμάνης το ότι αφού αποχώρησαν από την παράταξη οι Δημήτρης Καραμανίδης και Αθηνά Κωνσταντάκη, δεν έφυγαν εντελώς από το Δημοτικό συμβούλιο (!) για να μπορεί η παράταξη του Γεωργάκου να τους αντικαταστήσει. Και συμπληρώνει ότι ο ίδιος όταν αποχώρησε από την παράταξη του Δημήτρη Παππά, αποχώρησε εντελώς από το Δημοτικό συμβούλιο, θα έρθουμε και σ’ αυτό.

Τον Πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καραμανίδη τον ψήφισε μια σημαντική μερίδα κόσμου, όπως μια σημαντική μερίδα κόσμου ψήφισε την Αθηνά Κωνσταντάκη, για να τους εκπροσωπούν στο δημοτικό συμβούλιο και όχι για να φύγουν! Κατά τη δική μου άποψη, σε όποιο ψηφοδέλτιο και αν ήταν υποψήφιοι, πάνω-κάτω τις ίδιες ψήφους θα συγκέντρωναν. Τι ζητάει δηλαδή ο φίλος Γιάννης Δαρδαμάνης; Να αποχωρήσουν εντελώς από το δημοτικό συμβούλιο πετώντας ωστόσο σωσίβιο για την πολιτική επιβίωση του κ. Γεωργάκου και της παράταξής του. Αυτό δηλαδή είναι το ζητούμενο; Γνωρίζει ο Γιάννης Δαρδαμάνης εάν και πόσοι ψηφοφόροι του Δημήτρη και της Αθηνάς τους παρότρυναν – από τη στιγμή που δεν τα πηγαίνει καλά η παράταξη Γεωργάκου- να παραιτηθούν και να μην χρεωθούν πολιτικά την ανεπάρκεια και τα λάθη της σημερινής δημοτικής αρχής; Ανεπάρκεια και λάθη για τα οποία σημειωτέον ουδεμία ευθύνη έχουν ο Δημήτρης και η Αθηνά! Και καλό είναι είτε πρόκειται για τον Γιάννη Δαρδαμάνη είτε για οποιονδήποτε να προσέχει τι ξεστομίζει. Δηλαδή ο Δημήτρης Καραμανίδης και η Αθηνά Κωνσταντάκη δεν λειτούργησαν ηθικά επειδή δεν πέταξαν σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στον Γεωργάκο; Πόσα θες να μας τρελάνεις φίλε Γιάννη;

Κι ερχόμαστε στην περίπτωση του Γιάννη Δαρδαμάνη, ο οποίος παραιτήθηκε από τον συνδυασμό του Δημήτρη Παππά, γιατί θα έπαιρνε υψηλή κομματική θέση, αλλά έχοντας υψηλή κομματική θέση επέστρεψε για να είναι υποψήφιος με την παράταξη του Νίκου Γεωργάκου. Τα συμπεράσματα ανήκουν σε σας.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη για τη δημοτική αρχή του κ. Γεωργάκου και των εναπομεινάντων δημοτικών του συμβούλων.

Τρικυμία Εν κρανίω;

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα