Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:28

Πρέβεζα-Παύλος Σαραμπασίνας: Τριπλή παραλλαγή και πάλι δύσκολα…

1771 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/01/2022, 11:00 πμ | 0 σχόλια

Είναι αγωνιστής της ζωής , τίποτα δεν του έχει χαριστεί και ότι έχει πετύχει, το έχει πετύχει με σκληρή προσπάθεια.

Ο Παύλος Σαραμπασίνας ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Πρέβεζας με επιτυχία, ήταν αυτός που “ανέβασε” την παράταξη Μπαίλη -εκεί που ψηφοθηρικά κατέρρεε- και την βοήθησε να πάει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019.

Το 2019 ο Παύλος Σαραμπασίνας έβλεπε πολιτικούς του φίλους που παραδοσιακά τον στήριζαν, να εκτίθενται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε άλλα ψηφοδέλτια, όμως και πάλι κατάφερε να εκλεγεί.

Για όσοι-όσες δεν το γνωρίζουν ο Παύλος Σαραμπασίνας ήταν από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και βοήθησε πολύ σε αυτή την προσπάθεια.

Πάμε στο σήμερα. Σήμερα ο Παύλος Σαραμπασίνας, είναι Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δημοτική Συνεργασία” του Χρήστου Μπαίλη (δεν έχει παραιτηθεί ή ανεξαρτητοποιηθεί), “Φλερτάρει” με την παράταξη “Δημοτική Ανατροπή” του Βαγγέλη Ροπόκη, ενώ το όνομά του μετά τις αποχωρήσεις ακούγεται και για την παράταξη του νυν δημάρχου Νίκου Γεωργάκου “Δήμος της καρδιάς μας”.

Δηλαδή τριπλή παραλλαγή. Πολιτικά δεν πιάνεται, τον παίζεις τριπλή παραλλαγή τον Παύλο και πάλι τον χάνεις…

Βέβαια από τη στιγμή που είναι κοντά με τον Βαγγέλη Ροπόκη και τη “Δημοτική Ανατροπή” δύσκολα φεύγει, γιατί στις αθετήσεις υποσχέσεων ο Βαγγέλης Ροπόκης μεταφορικά-πολιτικά, όταν βγάζει το όπλο του πυροβολεί…

Σε ότι αφορά ενδεχόμενο συνεργασίας του Παύλου Σαραμπασίνα με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” σημαντικό ρόλο θα παίξει το … βιογραφικό.

Αν ο Παύλος ετοιμάσει το βιογραφικό κι αυτό δε χαθεί πουθενά, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία…

Απορίας άξιο είναι εάν ακόμα και ο Μέγας πολιτικός αναλυτής-επικοινωνιολόγος – ο οποίος δέχεται πιέσεις να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος-Δημήτρης Γαλανός και η υπόλοιπη επικοινωνιακή ομάδα αποτελούμενη από τους κ.κ. Φίλο2, Γερασίμου κ.α. μπορούν να ψυχολογίσουν τα πολιτικά βήματα του Παύλου Σαραμπασίνα.

Ποντάροντας λοιπόν χωρίς ρίσκο, ποντάροντας στα σίγουρα ( ή έστω έχοντας αυτή την… ψευδαίσθηση), τον Παύλο Σαραμπασίνα τον παίζουμε τριπλή παραλλαγή, αλλά και πάλι δύσκολα, να τον πιάσουμε. Πολύ δύσκολα…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα