Σάββατο, 20/04/2024 | 10:27

Πρέβεζα: Με αισιοδοξία η κοπή πίτας της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού

695 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2022, 1:23 μμ | 0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον, η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας επί τη ενάρξει του Νέου Έτους 2022. Η τελετή της κοπής της πίτας και η Ευλογία αυτής έγινε από τον π. Φώτιο Χήτο εφημέριο Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, έλαβε χώρα στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ενώ παρέστησαν σ’ αυτήν το Τ.Σ. και μέλη του Παρατήματος.
Στην όμορφη εκδήλωση , ο πρόεδρος Λγος (ΤΘ) ε.α. Ιωάννης Γιώτης καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους έκανε ένα σύντομο απολογισμό και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του Παραρτήματος και της Ε.Α.Α.Σ. . Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις και τιμητικές απονομές.
Την απονομή του βραβείου προόδου της Ε.Α.Α.Σ. στον Σταύρο και Μάριο Πρέντζα υιών του μέλους της Ε.Α.Α.Σ. Αστ. Υδντή ε.α. Πρέντζα Λάμπρου πραγματοποίησε ο Λγος (ΤΧ) ε.α. Ιωάννης Ματσίρας.
Απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα της Ε.Α.Α.Σ. στον Υπαστ. Β΄ Παύλο Βόμπρα τέως μέλος του Τ.Σ. του παραρτήματός μας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του (2003-2007) από τον Σχη (ΤΘ) ε.α. Φίλιππο Κιουρτάκη , την οποία παρέλαβε η κόρη του Ευαγγελία Βόμπρα.
Τυχερός του φλωριού ήταν ο Υπαστ. Β΄ Ντούσκας Ευάγγελος ο οποίος παρέλαβε ένα Αγιολόγιο έτους 2022 προσφορά του κ. Ευάγγελου Κατσίμπρα.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2022

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Λγος (ΤΘ) ε.α. Ιωάννης Γιώτης
Πρόεδρος ΤΣ / ΕΑΑΣ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα