Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:42

Πρέβεζα: Λίγα Λουλούδια για τον Αργύρη Κωλέτση- Θερμά συλλυπητήρια

1715 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/01/2022, 11:56 πμ | 0 σχόλια

Ακόμα και η λέξη Αρχοντάνθρωπος που να μπορεί να είναι μικρή για να περιγράψει το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου. Ο Αργύρης Κωλέτσης υπήρξε ένας άριστος οικογενειάρχης σε μια εξαίρετη οικογένεια, άξια αγάπης σεβασμού και εκτίμησης στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας.

Ο Αργύρης Κωλέτσης από μικρός πέρασε από συμπληγάδες, έδωσε μάχες, μόχθησε στη ζωή του, τίποτα δεν του χαρίστηκε και πέτυχε πολλά.

Ο Αργύρης ήταν γιός του Ψαρά του Ανδρέα Κωλέτση, είχε παίξει και Τερματοφύλακας στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ εργάζονταν και στη μηχανική καλλιέργεια.

Η Γερασιμούλα, η σύζυγός του, Άγιος άνθρωπος, τα παιδιά του Αντρέας και Νίκος παιδιά-διαμάντια.

Ήταν ένας γνήσιος άνθρωπος που χαιρόσουνα να συζητάς μαζί του.

Τον βρήκα πριν δύο περίπου μήνες στο Μητρόπολις του Σπύρου Κόκκαλη στην παραλία της Πρέβεζας, όπου συνήθιζε να πηγαίνει, του άρεσε να συχνάζει εκεί και μιλήσαμε.

Και εκεί που το είχαμε ρίξει στο χιούμορ και συζητάγαμε για τις εκλογές προέδρου στο ΠΑΣΟΚ του λέω θα σε βγάλω φωτογραφία και να δώσουμε γραμμή για την ψήφο. Γελάσαμε και ξαφνικά μου λέει: “Είμαι 82 χρονών, θα φύγω.” Του απαντάω: “Μα σε βλέπω μια χαρά, τι είναι αυτά που λες.”

“Θα φύγω, δεν είναι καλά τα πράγματα.” Του λέω: “Εννοείς με τον κορονοϊό;” μου απαντάει: “Ναι και τα άλλα.”

Η φυγή του Αργύρη Κωλέτση από τη ζωή σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας, σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Στη Γερασιμούλα στον Αντρέα και τον Νίκο ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη!

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Αργύρη

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα