Σάββατο, 20/04/2024 | 00:27

Πρέβεζα: Η σιγουριά του Δημήτρη, κάνει άλλους να αναρωτιούνται…

3139 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/01/2022, 10:58 πμ | 0 σχόλια

Όταν λες πάντα την αλήθεια,
δεν χρειάζεται ποτέ να θυμάσαι τι είπες!!!

Με αυτό το μήνυμα και την παραπάνω φωτογραφία με τη συμβία του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook (κατά κάποιες πηγές επίκειται και γάμος του ζεύγους) Ματίνα Μαργέλη, ο Δημήτρης Καραμανίδης έστειλε το δικό του… χαλαρό μήνυμα.

Έγινε προσπάθεια από τον νυν δήμαρχο να τον τελειώσει πολιτικά; Ο Δήμαρχος είναι αυτός που τον πετάει εκτός θέσεων της δημοτικής αρχής και δεν είναι ο Δημήτρης αυτός που ανοίγει την πόρτα να φυγει από την παράταξη Γεωργάκου; Απαλάσσεται των ευθυνών από τη μέχρι τώρα παρουσία του στα της δημοτικής αρχής;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα ελάχιστη σημασία έχουν, ειδικά για τους παρατηρητικούς.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης είναι το πρόσωπο συζήτησης με όλον αυτόν τον θόρυβο που προκλήθηκε και με την ανακοίνωση του δημάρχου σε ραδιόφωνο της Πρέβεζας, ότι νέος πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας θα είναι ο Λεωνίδας Αργυρός.

Στην ουσία σε αυτή τη φωτογραφία ο Δημήτρης δείχνει ηρεμία, χαλαρότητα αλλά για όσους διαβάζουν πίσω από τις λέξεις και τα φωτογραφικά ενσταντανέ και σιγουριά.

Και αυτή η σιγουριά είναι που κάνει άλλους (;:) να αναρωτιούνται. Ετοιμάζει Ρελάνς ή Ρεβάνς;

Το παραπάνω ερώτημα είναι αυτό που έχει τη σημασία του. Αν θέλετε τη δική μου εκτίμηση; Ο Δημήτρης Καραμανίδης είναι λαοφιλές και αγαπητό πρόσωπο στην τοπική μας κοινωνία και ήρθε για να μείνει, είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί με τις απόψεις του. Δεν τον πτοεί το ενδεχόμενο ακόμα και να θέλει να τον θέσει στον “Πάγο” ο νυν Δήμαρχος, έχει μέλλον και είτε με τον ένα άλλο τρόπο, θα είναι μπροστά στα τοπικά πράγματα.

Ποιός είναι ο ένας και ποιός άλλος τρόπος; Εεε, δεν μπορώ να σας τα δώσω κι όλα στο πιάτο, πάρτε και λίγη τροφή για σκέψη, άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που με διαβάζετε, έχετε αποδείξει ότι είστε πολύ δυνατοί και δυνατές… α-Λύτες!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα