Παρασκευή, 19/04/2024 | 05:17

Πρέβεζα-Ευάγγελος Ροπόκης: Η άρση της στήριξης στον Γεωργάκο και η επόμενη μέρα

1065 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/01/2022, 12:40 πμ | 0 σχόλια

Από τα πλέον έμπειρα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση, ο επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική ανατροπή” στο Δήμο Πρέβεζας, Βαγγέλης Ροπόκης. Επιτυχημένες θητείες ως αντιδήμαρχος Πρέβεζας, αυτοδημιούργητος ελεύθερος επαγγελματίας και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βαγγέλης Ροπόκης, όσες φορές έχει εκτεθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πάντα εκλέγεται και όχι μόνο στο δήμο.

Kαι στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πρέβεζας που είχε εκτεθεί ως υποψήφιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, είχε εκλεγεί.

Αξίζει να σημειωθεί-αν δεν μας απατά η μνήμη μας-ότι διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Είναι από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ τις τελευταίες μέρες, καθώς ανακοίνωσε την άρση της στήριξής του στον Γεωργάκο και την παράταξή του νυν δημάρχου, αφήνοντας μάλιστα αιχμές.

Ο Βαγγέλης Ροπόκης ήταν Αντιδήμαρχος Πρέβεζας επί θητείας του πρώην δημάρχου Χρήστου Μπαίλη, ενώ ήταν και Αντιδήμαρχος μέχρι πρόσφατα στα πλαίσια της συνεργασίας με την παράταξη Γεωργάκου, η οποία είχε… άδοξο τέλος.

Ο Βαγγέλης Ροπόκης γράφει μια ιστορία που τείνει να γίνει παράδοση, η οποία ξεκινά πριν τον “Καλλικράτη” στην αυτοδιοίκηση. Από όποιον … σταματά η στήριξη του Βαγγέλη, χάνει στις επόμενες εκλογές.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Χρήστος Μπαίλης που έχασε στις δημοτικές εκλογές του 2019, ενώ πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε και την άρση της στήριξης στον νυν Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Η επόμενη μέρα για τον Βαγγέλη Ροπόκη; Έχει συνέχεια, έχει μέλλον. Είναι κοντά με τον ανεξάρτητο Δημοτικό σύμβουλο Χαράλαμπο Κακιούζη, είναι κοντά με τον δημοτικό σύμβουλο Παύλο Σαραμπασίνα, ενώ φαίνεται ότι χάνει από την παράταξή του τον Φώτη Ζέρβα. Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Ηλία Αλεξανδρή.

Ο Βαγγέλης Ροπόκης δείχνει αποφασιστικότητα να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των δημοτών Πρέβεζας ως υποψήφιος δήμαρχος, στις Δημοτικές εκλογές του 2023.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα