Πέμπτη, 25/04/2024 | 00:31

Πρέβεζα- “Ανάπτυξη Τώρα”: Συμπαγής δημοτική παράταξη με πρωτοβουλίες διεύρυνσης

696 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/01/2022, 3:05 μμ | 0 σχόλια

Στον απόηχο αποχωρήσεων και άρση στήριξης από τον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” του νυν δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής τον Γιώργο Νίτσα δημοτικό σύμβουλο και τους δημοτικούς συμβούλους Αναστάσιο Αμάραντο, Ιωσήφ Στύλλο, Γιώργο Ντόντη και Νίκο Λουφέκη, συγκροτούν μια συμπαγή δημοτική παράταξη, με τάσεις διεύρυνσης προς όφελος των δημοτών και της τοπικής κοινωνίας.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” δείχνει μια μαχητικότητα για ζωτικής σημασίας ζητήματα, φέρνει θέματα στο δημοτικό συμβούλιο έγκαιρα, όπως λόγου χάρη ζητήματα υγείας, την ανάγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα, το ζήτημα του τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.α. και απαντά στον σφυγμό των απαιτήσεων και των αναγκλών της κοινωνίας μας και των δημοτών του Δήμου Πρέβεζας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι είναι σε εξέλιξη διαδικασίες και πρωτοβουλίες διεύρυνσης ούτως ώστε να μην υπάρχει, ζήτημα, να μην υπάρχει πρόκληση αλλά και ευκαιρία που να μην αξιοποιήσει Ο Δήμος Πρέβεζας της νέας εποχής.

Μια παράταξη που για λίγες ψήφους (συγκεντρώνοντας ένα ποσοστό στο 17% περίπου) δεν μπήκε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019, φιλοδοξεί να γίνει παράταξη Πλειοψηφίας όλων των δημοτών, πέρα από κομματικές ή άλλες διαφορές, αλλά με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και ζητημάτων που μόνο ενώνουν για το καλό του τόπου και του συνόλου.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν από την ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” εξελίξεις που ξεχωρίζουν και είναι στη σωστή κατεύθυνση της πραγματικής ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα