Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:24

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός του Δήμου Πρέβεζας: “έπιασαν στον ύπνο” του κατοίκους του Νεοχωρίου

1143 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/01/2022, 7:53 μμ | 0 σχόλια

Σενάριο κατασκοπικής ταινίας θυμίζει η επιχείρηση ξεχέρσωμα στην περιοχή Αγία Τριάδα- Νεοχώρι του Δήμου Πρέβεζας, ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων της περιοχής. Οι καταγγελίες για χωρίς όρους, νόμους και κανόνες της δημιουργίας κοιμητηρίου στο Νεοχώρι Πρέβεζας καλά κρατούν. Από την Πλευρά του το συνεργείο του δήμου Πρέβεζας πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και έβαλε μπουλντόζα και ξεχέρσωσε περιοχή περίπου ενός στρέμματος με φορά προς το δασικό τμήμα.

Στην περιοχή Νεοχωρίου-Αγίας Τριάδας υπάρχει ένα μικρό κοιμητήριο, όπου υπάρχουν οι οικογενειακοί τάφοι των κατοίκων της περιοχής, εκεί υπήρχε κι ένας διάδρομος τον οποίον κάλυψαν από τον Δήμο Πρέβεζας.

Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί περίπου 30 νέα μνήματα σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα οι του δήμου έβαλαν κλαδιά σε σημείο που κάποιος περαστικός να μην μπορεί να αντιληφθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο οδηγεί σε υπό διαμόρφωση κοιμητήριο. Μιλάμε για απίστευτο σενάριο!

Τα κλαδιά που συγκεντρώθηκαν, τα πήραν από δέντρα που γκρέμισαν από… χωματερή που έχουν δημιουργήσει δίπλα. Σε νέα καταγγελία προχώρησε ο σύλλογος Νεοχωρίου -Αγίας Τριάδας αυτή τη φορά προς τη δασική υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση η περιοχή Νεοχωρίου -Αγίας Τριάδας μοιάζει με καζάνι που βράζει και πνέει μένεα κατά των πρακτικών του Δήμου Πρέβεζας, που χωρίς άδειες, χωρίς όρους, χωρίς κανόνες, ετσιθελικά δημιουργεί νέο κοιμητήριο.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα