Παρασκευή, 26/04/2024 | 14:30

Δήμος Πρέβεζας: Γαλάζοπράσινοκόκκινο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές

693 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2022, 9:09 μμ | 0 σχόλια

Από τη μία πλευρά μοιάζει αδιαπραγμάτευτη η πολιτική απαίτηση για ολοκλήρωση ψηφοδελτίου που θα έχει προοδευτικό και όχι συντηρητικό πρόσημο για την επόμενη μέρα, από την άλλη ο Φιλελεύθερος χαρακτήρας όχι μόνο δεν πρέπει να αλλοιωθεί αλλά πρέπει να γίνει πιο σαφής και να μην είναι πιο πέρα από τα δεξιά, αλλά να… βρίσκει και λίγο κέντρο.

Υπάρχει όμως και η άλλη περίπτωση, ο τρίτος δρόμος και έχουν ήδη γίνει συναντήσεις, επικοινωνίες, επαφές αλλά και ερωτήσεις.

Ασφαλείς πηγές ααφέρουν ότι επιδερμικά έχουν αναφερθεί και έργα και δράσεις για το μέλλον του τόπου. Αυτά σε πρώτες επαφές, δεν έχουν αναλυθεί περαιτέρω…

Η κατάρτιση ενός Γαλαζοπράσινου και κόκκινου ψηφοδελτίου, που με αιχμή του δόρατος την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου θα ενώνει και δεν θα διαιρεί. Με ευδιάκριτες τις αρχές της δημοκρατίας, με πολιτικό πλουραλισμό και πολυφωνία.

Επειδή τελευταία έχω ακούσει από 4 άτομα, να μιλούν σχεδόν με σιγουριά 4 ψηφοδέλτια στον Δήμο Πρέβεζας, μέχρι στιγμής δεν έχω να αντιπαραθέσω με σιγουριά μεγαλύτερο αριθμό.

Ζυμώσεις γίνονται, επαφές γίνονται, συναντήσεις, γινονται, βολιδοσκοπήσεις γίνονται, όπως και προτάσεις.

Ποιό θα είναι όμως το ψηφοδέλτιο που σε κομματικό επίπεδο θα θυμίζει… ουράνιο τόξο;

Πάντως οφείλω να σημειώσω ότι όσο η κατάσταση στο δήμο Πρέβεζας είναι αυτή που είναι… όλο και σε περισσότερο κόσμο ανοίγει η όρεξη για ενασχόληση με τα κοινά και η συμμετοχή σε δημοτικό ψηφοδέλτιο.

Σε ότι αφορά το Γαλαζοπράσινο ψηφοδέλτιο, δεν θα αργήσει η ώρα που θα σας ανακοινώσω και τα ονόματα που θα το στελεχώνουν… Λίαν συντόμως…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα