Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:16

Άρτα: Κερδίζει τη «μάχη» ο 16χρονος Γιάννης – Στο νοσοκομείο και οι δύο γονείς του

901 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/01/2022, 6:05 μμ | 0 σχόλια

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί του νοσοκομείου Άρτας, ότι ο 16χρονος Γιάννης θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, μετά την τραγωδία που συνέβη χθες (02.01.2022) στο κυνήγι.

Ο 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, προκαλώντας ένα εξαιρετικά σοβαρό τραύμα, λίγα χιλιοστά μακριά από την καρδιά του. Όπως ανέφερε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, ο Γιάννης υποβλήθηκε σε μία πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας χρειάστηκε να του αφαιρέσουν το 1/3 του αριστερού πνεύμονα. “Έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση του. Τις επόμενες 48 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αποσωλήνωση του. Ελπίζουμε να μην υπάρξει κάποια επιπλοκή”, είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, ο πατέρας του 16χρονου εισήχθη στο νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα, όπως και η μητέρα του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος και προσταθεί να ξεπεράσει το σοκ.

“Τον πέρασε για αγριογούρουνο…”

Για την οικογενειακή τραγωδία, μίλησε ο παππούς του Γιάννη στην εκπομπή “Tlive” της Τατινας Στεφανίδου. “Γουρούνια κυνήγαγαν και βγήκε άξαφνα ο θείος του παιδιού και τον θέρισε. Τον πέρασε για αγριογούρουνο. Μικρό παιδί, 16 χρόνών είναι. Πάει στο λύκειο. Από την ταραχή που αντιλήθηκε τι έκανε, έστρεψε το όπλο εναντίον του, ξέρουμε ότι είναι σοβαρά. Τον παρακολουθούν οι γιατροί, έγινε μία επέμβαση…”, είπε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα