Πέμπτη, 25/04/2024 | 21:02

Πρέβεζα-Νεοχώρι: Παράνομο νεκροταφείο του Δήμου; Μέσα στα βάτα τα μνήματα;

1709 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/01/2022, 1:22 μμ | 0 σχόλια

Κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για το αδιαχώρητο που είχε δημιουργηθεί στο κοιμητήριο Πρέβεζας και ότι ήταν άμεση ανάγκη, να δοθούν λύσεις.

Σύμφωνα με κατοίκους του Αγίας Τριάδας και του Νεοχωρίου ο Δήμος Πρέβεζας παρανόμως από τον Σεπτέμβρη, σε έκταση της περιοχής που δεν περιποιεί τιμή, μέσα στα βάτα, έχει αρχίσει να δημιουργεί νεκροταφείο.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook της Έλλης Γκάνα, που υπογραμμίζει: “Σεπτέμβριος 2021 άρχισε η άτυπη εισβολή ,ο λόγος το παράνομο κοιμητήριο που δημιουργεί ο Δήμος Πρέβεζας στα όρια της δασικής έκτασης του Αισθητικού δάσους Αγίας Τριάδας ..
Κατά τις δηλώσεις των γραφείων τελετών αλλά και των συγγενών των εκλιποντων από τον Δήμο στους στέλνουν πλέον υποχρεωτικά στην Αγία Τριάδα λόγω του γνωστού προβλήματος του κορεσμού του κοιμητηρίου της Πρέβεζας αλλά και της ανικανότητας να διαχειριστούν τα μεγάλα προβλήματα. του Δήμου έτσι λοιπόν επέλεξαν να τους πετάξουν κυριολεκτικά μέσα στα βάτα, σε ένα χώρο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επικίνδυνο σε κατολισθήσεις που συγκρατείται από τα δένδρα και την πλούσια βλάστηση, χωρίς οριοθέτηση κοιμητηρίου χωρίς τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις με τον τσαμπουκά , τη γνωστή μέθοδο που τους διακρίνει…..!”

Σε ένα χώρο που δεν είναι καν διαορφωμένος για κοιμητήριο, είναι προσβολή να συμβαίνει αυτό που λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας-Νεοχωρίου στην Πρέβεζα! Ντροπή-Όνειδος!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα