Πέμπτη, 25/04/2024 | 02:47

Βόμβα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με το OPEN MALL (Ανοιχτό κέντρο Εμπορίου) !!!

805 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/01/2022, 8:29 μμ | 0 σχόλια

Με σωστή οργάνωση, με τρέξιμο των διαδικασιών όλα δείχνουν ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο κομμάτι που του αναλογεί, έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και βρίσκεται μια ανάσα πριν την εκτέλεση ενός πολύ σημαντικού έργου που θα συνδράμει στην καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων.

Ο λόγος για το ανοιχτό κέντρο Εμπορίου (OPEN MALL) για το οποίο το Επιμελητήριο Πρέβεζας δεν άφησε να χαθεί καθόλου χρόνος, στο τμήμα που του αναλογεί.

Ανάμεσα στις δράσεις που θα αναπτύσσονται στα Ανοικτό Εμπορικό κέντρο είναι οι εμπορικές, από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπως προσφορές και προωθητικές ενέργειες, αναβάθμιση του δημόσιου χώρου για την αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με την αισθητική και τη λειτουργία του δικτύου πεζοδρόμων, ο φωτισμός, η καθαριότητα, η διαχείριση του πράσινου, ο καλλωπισμός,η διασφάλιση πρόσβασης για ΑμεΑ και η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον δήμο ή άλλους φορείς.

Από την πλευρά του το Επιμελητήριο Πρέβεζας που αναμένεται να ενημερώσει άμεσα τις επιχειρήσεις-μέλη του για τις θετικές εξελίξεις προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο τμήμα που του αναλογεί και αναμένουμε κάτι ανάλογο να συμβεί και από την πλευρά του Δήμου Πρέβεζας, ούτως ώστε το έργο να πάρει σάρκα και οστά, προς όφελος των δημοτών και των επιχειρήσεων.

Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη, στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά και στους συντελεστές του έργου.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα